Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 125 m² bez realitkyV Třešňovce, Praha - Hrdlořezy

V Třešňovce, Praha - HrdlořezyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


K dispozici ihned, čerstvě vymalovaný, voňavý ;-).

Nabízím k dlouhodobému pronájmu můj byt v příjemné lokalitě „Zelené město“ na Spojovací Pha3/9. V bytě se bude dobře bydlet rodině, která hledá pohodlí parkování s výtahem 10 metrů od kufru s nákupem, hostuje přátele nebo má spoustu dětí. Jeden pokoj lze použít i jako oddělenou pracovnu.

Vstup do bytu vede do velké haly, která pojme i početnou návštěvu a všichni se mohou zout "už doma za zavřenými dveřmi";-). Všechny pokoje mají samostatný vstup z haly i na balkon! Byt má dvě koupelny, jedna se sprchou lze oddělit pro hosty. Výborný je pohotovostní záchod uprostřed bytu.

5,5 m2 zděný sklep s plnými dveřmi je největší v domě a leccos pojme. Byt je pro plný komfort vybaven klimatizací ve všech místnostech.

Příjemná kuch. linka má 6m a je plně vybavena spotřebiči na úrovni roku 2012 ;-). Větraná komora je přímo v bytě a skvěle ubytuje pračku a sušičku i všechny věci pro udržení domácnosti v čistotě. Na chodbě jsou vestavěné skříně a dostatečně dimenzovaný botník.

Na zemi kvalitní dlažba a dřevěná podlaha.

Byt je perfektně udržovaný. Mimo kuchyň, vestavěné skříně v ložnici a hale a doplňky v koupelně nezařízený.

Dům stojí na konci ulice "v ústranní" v zeleném parku. Součástí jsou i dvě "dospělá" garážová stání v 1PP domu.

Preferuji nekuřáky bez domácích zvířat, zejména psů ;-).

Prosím zástupce realitních kanceláří, aby mě nechali. Děkuji KB :-)

Available, freshly painted ;-)

I am offering for rent a nice apartment in a nice area "Green City" on Spojovací Prague 3/9. Nice living should find a family enjoying comfort of parking 10 meters from elevator, have lots of guests or many children. One room can be used as a separate study.

Entrance to apartment leads to spacious hall which can hold numerous visit so everyone can take their shoes „home behind closed doors“ ;-). All rooms have separate entrance from hallway and to balcony. Apartment has two bathrooms; one with shaver can be separated for guests. „Standby WC“ is perfectly situated in center of apartment. For full comfort there is an air conditioning in all rooms.

5,5 m2 brick cellar with full doors holds something ;-). A nice kitchen line is 6 meters long and fully equipped to the level of 2012;). Ventilated chamber is directly in the apartment and greatly houses the washing machine and dryer also all things to keep the house clean. In the hall are built-in wardrobes and an appropriately sized shoe locker. On the ground is quality tiles and wooden flooring.

The apartment is perfectly maintained. Outside the kitchen, fitted wardrobes in the bedroom and hall and accessories in the bathroom unfurnished. The house stands at the end of the street "secluded" in green and quiet. To apartment belong two "adult" garages ;-).

Prefer non-smokers without pets, especially dogs.

Thanks Real-estate agents for not disturbing my private by calling! Thanks KB

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181069
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.