Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyFamfulíkova, Praha - Kobylisy

Famfulíkova, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému nájmu pěkný byt 2+kk o velikosti 45 m2 v lokalitě Ládví. Pronajímaný byt je plně vybaven, k dispozici jsou veškeré standardní domácí spotřebiče a moderní nábytek s rozměry vyhovujícími exkluzivně tomuto bytu. Možnost internetu přes UPC kabel. Bytové jádro je zděné, topení ústřední. Okna bytu jsou plastová. Byt je v sedmém patře výškového domu, který byl v nedávné době rekonstruován (zateplení fasády, rozvody vody). Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě sídliště Ďáblice, v bezprostřední blízkosti je stanice metra Ládví a Ďáblický lesopark. V okolí je veškerá občanská vybavenost včetně sportovních hřišť, obchodního centra a kina. Cena za měsíc: 9 000 Kč + zálohy na poplatky za energie 2 500 Kč.

We are offering a nice flat of 45 sqm comprising of 2 bedrooms and a kitchen to lease. The flat is fully furnished and there are modern electric appliances as well. The furniture has been acquired to fit exclusively this flat. There is an internet access via UPC cable. There is a central heating in the flat and window frames are made out of plastic. The flat is on the seventh floor of a high rise building. The building has been upgraded recently with a new facade insulation and new water plumbing. The house is located in a very quiet location of Ďáblice. There is Ládví metro station within 5 minutes walking distance and a large park. There is all necessary public infrastructure in the vicinity of the house including playgrounds, a shopping mall, restaurants and a cinema. The price is CZK 9 000/month plus and advance payment for utilities of CZK 2 500/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183721
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.