Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyMakovského, Praha - Řepy

Makovského, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3 + KK v osobním vlastnictví na Sídlišti Řepy. Byt je k dispozici od března 2018. Byt je částečně zařízen ( stůl, židle, postele, skříně,lednice, myčka ). Dovybavení možné po dohodě. Dům je z roku 1992 , koupelna se zděným jádrem , okna plastová, zasklená lodžie. Internet k dispozici. K bytu náleží sklep. Parkování možné před domem. V blízkosti je veškerá vybavenost, obchody, restaurace , bowling, pošta, banka, škola, školka. Doprava do centra tramvají a autobusem zastávka u domu ( 50m).

Flat for rent Prague 6 Repy. Flat 3 and KK total 72m2 . Flat partly equipt with furniture ( bed, table, wardrobe , fridge, dishwasher). Flat on the 11th floor. Internet available. Parking in front of the house. Very good connection to the center with public transport. Tram and bus stop just 50m. In the neighborhood shops, bank, school, restaurants, post.... )

Available from March 2018

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185813
Dispozice3+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.