Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby665 Kč


Jedná se o krásný byt po právě dokončené kompletní rekonstrukci (7/2016)v 2NP. Přesná adresa je Biskupcova 1863/75, Praha 3. Byt se sestává z předsíně s velkými vestavěnými skříněmi, ve skříni je umístěn kondenzační kotel na ohřev teplé vody a vytápění, je zde umístěno i připojení a odpad pro pračku, takže koupelna zůstává místem relaxace bez rušivých vlivů. Dále se sestává z pokoje s kuchyňskou linkou včetně spotřebičů- horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, digestoř do komína, lednice, mrazák a dalšího samostatné pokoje, koupelny s vanou a dalšími vestavěnými skříněmi a podumývadlovou skříňkou, wc. Koupelna je zpřístupněna jak z chodby, tak přímo z ložnice. Byt je situován na severozápadní stranu. K dispozici po 15. 8. 2016. K domu náleží i společná zahrada i předzahrádka. Čtyřnozí miláčci nejsou vítání. Energie se převádí přímo na nájemce.

Jedná se o bytový dům se 4NP v klidné lokalitě části Praha – Žižkov, přesná adresa Biskupcova 1863/75, Praha 3. Velmi dobrá dopravní dostupnost, tramvajová zastávka „Strážní“ je ve vzdálenosti cca 1 min od vchodových dveří bytovky, tramvají č. 9 se dostanete za cca 18 min na Václavské náměstí, přičemž přes týden jezdí v intervalu cca 4 min. Bytový dům není vybaven výtahem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187084
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.