Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyPod Zvonařkou, Praha - Vinohrady

Pod Zvonařkou, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k pronájmu 1+KK /30m2/, ve druhém patře. Dům je v kopci obklopen zahradou. Vede k němu schodiště s 30 schody. Dům je pěšky 10 minut od Musea, tři stanice tram od I.P.Pavlova a Nám. Míru.Byt je velmi tichý. Skládá ze vstupní předsíně, ve které je kuchyňka /4m/, z ní vedou dveře do koupelny/4/ a hlavní místnosti/22m/.Topení v ložnici zajišťuje el. olejové těleso, v koupelně je ještě topení v podlaze, ohřev vody el. bojlerem. V bytě není plyn. V kuchyňce je kuchyňská linka s digestoří, dvojvařičem a troubou, dřezem, lednicí a mikrovlnkou. V koupelně je sprchový kout, pračka, WC, infrazářič a umyvadlo s bojlerem

a okno vede na severozápad. V ložnici - okno je na východ, je dřevěná dvojpostel s novou madrací , bílá a hnědá skříň , bílý nový psací stůl a 2 židle.Byt je nově vymalován, obě okna jsou čerstvě nalakována. Byt je vhodný pro 1-2 osoby.

Nájemné činí 13 000 Kč, služby 800Kč.V ceně nájmu je užívání ohniště a posezení za domem v zahradě, u kterého je dětské pískoviště. K bytu lze používat komoru .Internet lze ihned připojit, není v ceně. Elektřinu si platí nájemce sám dle spotřeby -elektroměr se přepisuje na nájemce. Průměrná spotřeba je nově 2 000Kč za měsíc. Z domácích zvířat tolerujeme pouze kočky. Kdo chce parkovat u domu tak na základě Nájemní smlouvy je cena jako u stálých nájemníků.

Zvláštností našeho domu je dětské pískoviště v uzavřeném prostoru zahrady, kočičí dvířka do domu a možnost pěstování Vašich bylinek na zahradě a schody k domu na zahradě.

Byt je volný od pátku 15.7.Prohlídka je možná též od od pátku. Volejte prosím majitelce na tel. 602 359 106 nebo napište SMS zprávu, ať se domluvíme na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188036
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od14. 7. 2022
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Předzahrádka 100 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 106 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚶 680 m (8 min)
ObchodVečerka
🚶 92 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 698 m (8 min)
RestauraceU Kašpara
🚶 156 m (2 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 642 m (8 min)
ŠkolaChristian International School of Prague
🚶 507 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 593 m (7 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 383 m (5 min)
Hřiště
🚶 407 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.