Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyU Výkupního střediska, Praha - Řeporyje

U Výkupního střediska, Praha - ŘeporyjeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 200 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Pronájem zařízeného samostatného bytu s vlastním vchodem v novostavbě RD, Praha 5-Řeporyje. Plocha 66m2 (ložnice, hala, kuchyň, koupelna, 2 x dřevěné patro) ,ideální pro 2 osoby nekuřáky bez domácích zvířat k dlouhodobému pronájmu. Horkovzdušná trouba, lednice, nábytek, alarm, možnost připojení na internet, 30 min. městskou dopravou do centra Prahy. Místo s plnou občanskou vybaveností a skvělou polohou jak pro dosažitelnost centra města, nákupních center, tak přírody Prokopského údolí.

Nájemné 8.800,-Kč měsíčně + spotřebované služby cca 2.300,-Kč měsíčně. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nereaguji na nabídky realitních kanceláří.

Upřesnění:

Jedná se o oddělenou část rodinného domku v části Prahy Řeporyje. Byt má samostatný vchod do „haly“ s výměrou 13,5m2. Z této haly se dá po dřevěném schodišti vyjít na menší (6,3m2) ze dvou dřevěných mezipater a přes toto se vstupuje do podkrovní ložnice o výměře 9m2 se střešním oknem. Z haly se též vstupuje prosklenými dveřmi do společné prostory kuchyně a obývacího prostoru (18,93m2). Z tohoto prostoru je možné vystoupat po zalomeném dřevěném schodišti na druhé větší (15,7m2) dřevěné mezipatro s jedním střešním a jedním klasickým oknem. Ihned za dveřmi z haly je možné vstoupit do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Parkování je možné na ulici, upravena 2 místa. Zastávka MHD (autobus na metro (Luka) jede cca 5 minut, přes den s četností cca každých 10minut) je vzdálena 300 a 500m. Byt má vlastní podružné odečty vody a elektřiny, služby jsou vyúčtovávány dle těchto odečtů. Topení je elektrické řízené programovatelným termostatem. Byt je zabezpečen alarmem s pohybovými a dveřními čidly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188241
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha66
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.