Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyJaselská, Praha - Bubeneč

Jaselská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 225 Kč


Pronajmu hezký byt (špatně nafocený) v secesním domě s výhledem do zeleného vnitrobloku a do hezké ulice lemované stromy. V bytě jsou vysoké stropy, velká okna, původní dveře s leptanými skly, parkety a v jednom pokoji plovoucí podlaha. Dispozice 3+kk (2 ložnice a obývák s kuchyní v jednom). Ideální pro mladý pár. V jednom z pokojů (v tom větším) je vestavěné patro. Jedna ložnice je orientovaná na sever do klidného vintrobloku, obývák s kuchyní a druhý pokoj (ložnice s patrem a s pracovnou) jsou na jih do ulice ( do Jaselské a do Mařákovy). Byt má bezpečnostní dveře. Částečně zařízeno. Bude nově vymalováno. Metro Hradčanská (linie A) 2 minuty pěšky. Hrad 7 minut pěšky. Stromovka 10 minut pěšky. Obchody, restaurace, kavárny a hospůdky v blízkosti. Volné od 1.6. Nájem spolu s poplatky 15.250 Kč. Zálohy na plyn a elektřinu 2.000 Kč.

Beautiful sunny, quiet flat in Art Nouveau style, 7 mins walk from the Castle and 2 mins from metro Hradcanska. Two bedrooms - one facing south, overlooking a tree-lined street, one facing north and overlooking a quiet courtyard with trees . Kitchen, living room and one bedroom face south. Partly furnished and freshly painted. Original doors with Art Nouveau decorative glass panes. Most of what you need within 5 mins walk (pharmacy, food store, pub, cafe', park, restaurants, ...) Available from the 1st June. (P.S. badly photographed ... the rooms are spacious, the views are pretty, and the location fantastic). Rent with service charges 15.250 Kč. Gas and electricity deposit: 2000 Kc a month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189326
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.