Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 115 m² bez realitkyKlimentská, Praha - Nové Město

Klimentská, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Zvláštní nabídka pronájmu na jeden rok do 3/2014, nájemné se platí za celý rok předem, služby měsíčně. Světlý velký byt 3+1+hala+balkon+sklep v solidním a dobře spravovaném předválečném domě. Klidná ulice bez turistického ruchu, přitom blízko Nám. Republiky. Za rohem park Lannova a cyklostezka při Vltavě. Výtah, 5.p. Vybavení: kuchyně se spotřebiči, dvojpostel, sedací nábytek, stůl a židle, velká vestavěná šatna. Zájemci nekuřáci a bez psů/koček prosím. Max. 3 osoby.

Special offer: one year lease until March 2014 for a spacious and sunny 3-bedroom apt in a solid and maintained pre-war building. ANNUAL RENT PAYABLE IN ADVANCE. Quiet neighborhood yet a short walk from the Palladium and high street attractions. Lannova Park and cycling/running path along Vltava river just around the corner. Lift, 5th floor. Equipped kitchen, king size bed, sofas. Large built-in wardrobe. No pets please. Non smoking. Max 3 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190862
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha115
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.