Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 112 m² bez realitkyNad Okrouhlíkem, Praha - Libeň

Nad Okrouhlíkem, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby590 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme zařízený mezonetový byt 2+kk v klidné části Prahy 8 s krásným výhledem a dobrou dopravní dostupností (cca 15 min autem do centra Prahy, nejbližší zastávka metra – Ládví – 5 min chůzí). K bytu náleží rozlehlá střešní terasa se zahrádkou a úžasným výhledem na Prahu. Dále vlastní garážové stání v hlídaných podzemních garážích. Byt je součástí nadstandardního bytového komplexu s vlastní recepcí, wellness a fitness službami. Součástí ceny za pronájemu je také pravidelný týdenní úklid bytu.

Celková užitná plocha bytu je 112,78m2. Z čehož obytná plocha je 60, 91 m2 , terasa je 41, 37 m2 + 6,10 m2 je prostor pro zahrádku (nepochozí zeleň) a 4,40 m2 je balkon. Byt je nový a kompletně zařízený (bytový areál postavený v r. 2006).

Nájemní smlouva se uzavírá na 1 rok (v případě oboustranné spokojenosti, nájemní smlouvu rádi prodloužíme). Při uzavření nájemní smlouvy se platí vratná kauce ve výši 50 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191340
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha112
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.