Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyV Sedlci, Praha - Sedlec

V Sedlci, Praha - SedlecČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím slunný prostorný byt ve 3.patře, 93 m2, 3+kk se dvěma balkóny po obou stranách domu, samostatnou garáží a sklepem. Dům se nachází v tichém zeleném prostředí Prahy 6 - Sedlec, těsně u lesa s krásným výhledem na skalnaté údolí řeky Vltavy. Nachází se přitom pouze 2 minuty chůze od autobusové zastávky V Sedlci. MHD spojení do centra města je výborné: autobusem na metro Dejvická (8 minut) a příměstským vlakem (3 min chůze ke stanici Praha-Sedlec), který zajišťuje spojeni přimo do centra města - na Masarykovo nádraží (13 min) a metro C nádraží Holešovice (6 min). Byt se pronajímá jako částečně zařízený: kompletně vybavená kuchyňská linka - lednička, sklokeramická deska, trouba, digestoř, myčka. Samostatné WC, koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem, bidetem, dvěma umyvadly a pračkou. V předsíni jsou vestavěné skříně. Všechny pokoje (dvě ložnice a velký obývací pokoj) jsou neprůchozí. Jsou dostupná 3 lůžka v individuálních pokojích. Byt se pronajímá s veškerým nábytkem a zařízením uvedeným na fotografiích (kontaktujte mě prosím osobně pro sdílení odkazu s více foto a detailu bytu a okolí).

DULEZITE: bydlim v cizine, takze preferuji kontaktovani pres e-mail, (samozrejme dokud Vam nevadi volat na zahranicni cislo).

A spacious sunlit apartment on the 3rd floor, 93 m2, 3 bedrooms with two balconies on both sides of the house, individual garage and cellar. The house is situated in the quiet green area of Prague 6 - Sedlec, close to the forest with a beautiful view of the rocky valley of the Vltava river. Yet located in only 2 minute walk from the "V Sedlci" bus stop. Public transport link to city center is excellent: bus to Dejvicka station (8 minutes) and suburban train (3 min walk from the house to the station Prague-Sedlec), which provides direct connection to the city center - at the Masarykovo railway station (13 min) and C subway station Holesovice (6 min). The apartment is rented out partially furnished: a fully equipped kitchen - fridge, cooker, oven, hood, dishwasher. Separate toilet, bathroom with a large bath, shower, bidet, two sinks and a washing machine. The hall has built-in wardrobes. All rooms (two bedrooms and a large living room, each room with a bed) have individual entrance. The apartment is rented out with all furniture and equipment shown on the photographs (please contact me personally to get access to the link with more photos and details of the apartment and surroundings).

I would prefer contact via e-mail since I live abroad (as long as you don't mind making international phone calls).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193556
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.