Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNa Kampě, Praha - Malá Strana

Na Kampě, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby3 480 Kč


Byt na ostrove Kampa je primo kdyz sejdete z Karlova mostu treti dum po leve strane namesti. Byt je vybaven nabytkem a prosel rekonstrukci se zachovanim historickych prvku. Misto je idealni tro ty, kdo si ceni historicke prostredi. Dum byl postaven v 16 stoleti a je pamatkove chraneny. Kampa je navic namesti s omezenym provozem aut, ale pro vlastni auto rezidentu je mozne si vyjednat parkovaci kartu.

prohlidky jsou mozne po dohode.

Kuchyn je vybavena myčkou nádobí, troubou s možností péct v páře, sklokeramickou varnou deskou a ledničkou. Pračka je v komoře na mezipatře.

JSEM PRIMY MAJITEL - NEPLATITE PROVIZI!

Preferuji najemnika/najemniky pro dlouhodoby najem.

Nájemné je 14.900 Kč

Záloha na služby je 3480 Kč měsíčně na osobu. Při více osobách se navyšuje záloha o 350 Kč.

This bright and airy 1-bedroom apartment is perfect for those with a sense of history and an appreciation for architecture. It is located just below Prague Castle on the oldest island - square called Kampa which is also connected by stairs with Charles Bridge. The building was constructed in the 16th century and still retains much of its original charm and detail.

Though the apartment has been renovated, it has not lost its original grace thanks to the preservation of many original details, wooden doors, and authentic Czech antique furnishings. After climbing 2 flights of stairs (no elevator), guests will find an entrance foyer, full bathroom with hand-held shower, modern kitchen, living room with pull out couch, bedroom consisting of two separate beds/ One Queen double bed, all with views of the square and Prague Castle. There is also wash machine.

Rent: 14900 CZK per month

Utilities: 3480 CZK per person-month

(I am the owner) for extra person add 350 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194248
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.