Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyBohumínská, Praha - Letňany

Rezervováno
Bohumínská, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu velký a světlý 1+kk v centru Letňan (Praha 9). K bytu náleží vyhrazené parkovací stání. Celý objekt i byt prošel kompletní rekonstrukcí před 12 lety. Byt je zařízen - nová kuchyňská linka, lednička, jídelní stůl, rozkládácí gauč, pohovka, nábytková stěna, křeslo, velký psací stůl s kolečkovou židlí, velké šatní skříně. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Volný ihned. Preferuji nekuřáky bez domácích zvířat.

Rent a large and bright one-room apartment in the center of Letnany (Prague 9). The apartment has a reserved parking space. The entire building and the apartment underwent a complete reconstruction 12 years ago. The apartment is furnished - new kitchen, refrigerator, dining table, sofa, bed, wall unit, armchair, large desk with wheelchair, large wardrobe. All public facilities nearby. Free immediately. Non-smokers without pets are preferred.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197570
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.