Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč


Byt 2+1 s předsíní (85m2) v prvním patře cihlového domu.

Dům s výtahem se nachází ve velice klidné ulici na rozhraní Vršovic a Vinohrad, dobrá dostupnost, tramvajová zastávka 3 min. pěšky od domu. Byt je po kompletní rekonstrukci, částečně zařízen. Možnost parkování na ulici nebo pronájem parkovacího místa na nedalekém parkovišti. Na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha a dlažba. Částečně vybaven - pračka, postel, gauč,kuchyňská linka, jídelní stůl, židle, kuchyňská linka, kombinovaný sporák (možnost dovybavit nebo naopak). V předsíni je šatna. Za příplatek možnost napojení na pult centrální ochrany. Dostupný od 1.1.

Apartement 2+1 with an entrance hall (85 m2) in the first floor.

A house with an elevator is located in a quiet street in the Vinohrady and Vršovice interface, good access to city center, a tram stop 3 min. walk from the house. The apartment is completely renovated, partially furnished. Parking on street or rent a parking space in a nearby parking lot. The floors are floating floor and tiles. Partly equipped - washing machine, bed, couch, kitchen, dining table, chairs, kitchen, stove (can be retrofitted or vice versa). In the hall is a cloakroom. For an additional fee to connect to security. Available from 1.1..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199382
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.