Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Byt 2+kk - ul. Na Hřebenkách 4; 48m2; novostavba z r. 1999; přízemí, okna mimo ulici. Částečně zařízený - pokoj s kuchyňským koutem (včetně ledničky, sporáku a trouby), koupelna (pračka), předsíň (šatní skříň). 3 minuty chůzí od tramvajové zastávky Klamovka, dále 5 min tramvají na stanici metra Anděl. Parkovací stání v suterénu - extra 1000 Kč/měsíc. Byt k dispozici od zacatku unora, velice hezká a klidná lokalita. (Prosím o zájem jednotlivce, nikoliv realitní kancelář. Děkuji.)

Appartment 2+kk (2 rooms with a kitchen corner) - Na Hřebenkách 4 Street; 48qm; built in 1999; ground floor, windows located on the other side than street is. Partially furnished - living room with a kitchen (refrigerator, stove and oven), bathroom (washing machine), entrance hall (wardrobe). Location 3-minutes walk to the tram station Klamovka and then 5 minutes by tram to the underground station Anděl. Parking place in the basement - extra 1000 CZK/month. Appartment available from beginning of February, very nice and quiet location. (This offer is addressed to individuals, not to real estate agents. Thanks.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202519
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.