Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyVe slatinách, Praha - Záběhlice

Ve slatinách, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu byt 2+KK, 44,5 m2, s balkonem v Praze 10, v blízkosti autobusových zastávek Jesenická nebo V Korytech. Byt je v budově z roku 2005, zařízený. Má dva neprůchozí pokoje, WC a koupelna s vanou jsou oddělené a jsou přístupné z předsíni. Součásti bytu je prostorná vestavěná skříň, plně vybavená kuchyňská linka s lednici, sporákem se sklokeramickou deskou a troubou, nová pračka, jídelní stůl a židle, v obýváku rozkládací gauč. V ložnici je k dispozici, dle potřeby klienta, dvoulůžková postel. Okna jsou plastová, na oknech žaluzie. Prostorný balkon. V bytě je možnost internetu UPC nebo O2. Byt je čistý, teplý, vytápěn ústředním topením.

Klidné bydlení. Parkování u domu není problém. Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost je v místě - poliklinika, lékárna, oblíbený sportovní a relaxační areál Hamr (tenis, squash, badminton, indoor cycling a ping pong, aerobic, beachvolejbal), dětská hřiště, školky, školy, pizzerie, cukrárna, supermarkety Tesco, Penny, zastávky autobusů č. 101, 188, 195, 196 a 506, 609 jsou v dosahu 3-5min chůze, ve vzdálenosti dvou autobusových zastávek - Lidl a Kaufland, metro Strašnická - 6 min., možnost do 5 min jízdy přestupu na tramvaje č. 11 a 22.

Vhodný pro pár, 2 studenty nebo rodinu s malým dítětem. Ne zvířata.

Nájemné je 10000,- plus 3000, - zálohy na služby. Vyžaduje se kauce ve výši jednoho měsíčního nájmů (10tis.Kč). Byt je volný hned.

Tel. 777 280 464, email: praha10byt@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202944
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha44
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.