Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBeranových, Praha - Letňany

Beranových, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


Pronajmu dlouhodobě byt 2+kk, částečně zařízený, s velkým balkonem (přes 10 m2 - celková rozloha bytu je tedy 52+10 m2) a komorou. Kuchyň vybavená ( mimo mikrovlnky a myčky ), plyn není v domě zaveden, vaření elektřinou. Vytápění ústřední, radiátory mají termokohouty, okna plastová. K dispozici je sklep cca 2 m2. Parkování před domem. Možnost objednání vysokorychlostního internetu (02 Fiber - optická síť). Dobré spojení MHD do centra Prahy, v blízkosti se nachází pošta, letňanský lesopark. V okruhu několika zastávek autobusem několik nákupních center.

Není možné mít v bytě zvíře.

I offer a one-bedroom flat for rent (long-term preferred), partialy furnished. Large balcony (over 10 sq.meters, 52+10 sq.m in total). Kitchen is equipped, except microwave and dishwasher. Cooker and oven are electric - there is no gas installation in the building. Heating - central supply, thermovalves on radiators. Windows with good thermo-isolating properties, plastic frames. Cellar available, approx. 2 sq.m. Open-air parking places right next to the building. High speed internet connection possible ( 02 Fiber products - optical network ). Good public transport connection to the city center, post office in a close distance as well as a leisure area "lesopark Letnany" - ideal for jogging or in-line skating. There are also several shopping centers in a distance of few kilometers or couple stops by bus. No pets in the flat are allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203763
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.