Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyVlašská, Praha - Malá Strana

Vlašská, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu (min 12 měsíců) byt 3+kk (55 m2) v památkově chráněném domě z roku 1600. V bytě jsou vysoké stropy, některé místnosti mají klenbu, jiné původní dřevěné ručně malované trámy, které jsou památkově chráněné. Byt se nachází v samém srdci Prahy v ul. Vlašská na Malé straně mezi německou a americkou ambasádou. Lokalita je stále střežená a velmi bezpečná. V dochozí vzdálenosti je Malostranského náměstí, Pražský hrad, Karlův most a kostel Panny Marie Vítězné (Pražské Jezulátko), AMU či Poslanecká sněmovna. Milovníci jazzu mají blízko do jazzového klubu U Malého Glena.

Byt má obývák s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu a záchod. Kuchyňský kout je vybaven sporákem, troubou, lednicí, mrazákem a myčkou na nádobí. Je zde základní kuchyňské vybavení (nádobí, příbory atd.), rozložitelný stůl se čtyřmi židlemi. V obývákové části je rozkládací sedačka.

V menší ložnici je postel, rozkládací sedačka, skříň na oblečení, křeslo, stolek, televize a prádelník.

V větší ložnici je manželská postel, noční stolek, skříň na ukládání oblečení a prádelník.

V koupelně je vana, umyvadlo, pračka, WC a bidet. Koupelnu lze rozdělit posuvnými dveřmi na dvě samostatné části – vana + umyvadlo + pračka v jedné a WC + bidet v druhé- z nichž každá má svůj vlastní vchod.

K bytu náleží vlastní pavlač do vnitrobloku a přístup na společnou půdu.

Byt má dobré spojení MHD, je vzdálen 6 minut chůze od tramvajové zastávky Malostranské náměstí a 14 minut chůze od stanice metra Malostranská a 9 minut chůze od Karlova mostu. Má výborné spojení do administrativních center, např. Anděl, Smíchov aj. V blízkém okolí se nachází nemocnice a veškeré občanské vybavení.

Jedná se o klidnou převážně pěší zonu s nezaměnitelnou atmosférou.

V případě zájmu se na nás bez obav obraťte. Vážným zájemcům byt rádi nezávazně předvedeme.

Nájemné činí 20 000 Kč . Nájemné nezahrnuje vedlejší náklady (2000 Kč voda, teplo, elektřina, odpad, úklid společných prostor). Neakceptujeme kuřáky a zájemce s domácími mazlíčky.

Pro kontakt využíjte prosím tuto aplikaci. Domluvíte-li se česky, múžete mě kontaktovat na 736 612 762.

We offer for a long-term rent (min. 12 months) an apartment 3 + kk (55 m2) in a listed house built in seventeenth century (year 1600 - National Inventory of Architectural Heritage). The apartment has high ceilings; some rooms have a vault, others the original wooden hand-painted beams, which are listed too. The apartment is located in the heart of Prague in Vlašská Street in the Lesser Town between the German and American embassies, i.e. the street is guarded 24/7, hence it is very safe. Within walking distance there are Lesser Town Square, Prague Castle, Charles Bridge and the Church of Our Lady Victorious (Prague Infant Jesus), AMU and the Chamber of Deputies. Jazz lovers are close to the jazz club U Malého Glena.

The apartment has a living room with kitchenette, two bedrooms, bathroom and a toilet. The kitchenette is equipped with a stove, oven, fridge, freezer and dishwasher. There is basic kitchen equipment (crockery, cutlery, etc.), a folding table with four chairs. There is a sofa bed in the living room.

The smaller bedroom has a bed, sofa bed, wardrobe, armchair, table, TV and chest of drawers.

The larger bedroom has a double bed, bedside table, wardrobe and chest of drawers.

The bathroom has a bath, sink, washing machine, toilet and bidet. The bathroom can be divided by sliding doors into two separate parts - bath + sink + washing machine in one and toilet + bidet in the other - each of them has its own entrance.

The apartment has its own porch overlooking the patio and access to a common attic.

The apartment has good public transport connections: 6-minute walk from the Malostranské náměstí tram stop; 14-minute walk from the Malostranská metro station; 9-minute walk from Charles Bridge. It has excellent connections to administrative centers, such as Anděl, Smíchov, etc. In the vicinity there is a hospital and all civic amenities.

It is a quiet mostly pedestrian zone with a picturesque-historical atmosphere.

The rent is CZK 20,000. The rent does not include incidental costs (CZK 2,000 water, heat, electricity, waste, cleaning of common areas). We do not accept smokers and pets.

Please use this application for contact. If you speak Czech, you can contact me at 736 612 762.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204330
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.