Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyŠtorkánova, Praha - Smíchov

Štorkánova, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Nabízím k pronájmu atypický, slunný byt 2+kk o velikosti 54 m2 ve 3. patře cihlového domu s orientací na východ a parkovacím stáním v garáži.

Byt má dřevěnou podlahu a je částečně vybaven (postel, kožená sedací souprava, vestavěná skříň). Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s myčkou nádobí, koupelna je s vanou. Možnost dalšího vybaveni dle dohody.

Dům se nachází v luxusním uzavřeném areálu v klidné ulici. Jedná se o lokalitu s velmi dobrou dopravní dostupností do centra - metro a tramvajová linka, autobus včetně nočních spojů. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti (škola, školka, obchody, nákupní centrum Zlaty Anděl, fitness, bazén, zeleň…).

Partially furnished 1 bedroom apartment located in Radlice (close to Andel) in a fenced in, guarded and quiet area. Brand new with modern furniture, built-in wardrobe, double bed and couch, equipped kitchen, hardwood floors, great view (eastside). Bathroom with bath tube, parking included in the rental price (1 garage lot).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204569
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.