Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyNa ovčinách, Praha - Holešovice

Na ovčinách, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč


Byt se nachází ve zvýšeném přízemí činžovního domu z 30ých let. Je prostorný a výrazně slunný, naproti se nenacházejí již žádné domy.

Dispoziční řešení: velký rohový obývací pokoj, ložnice s vestavěnými skříněmi, chodba, relativně malá kuchyň s oknem do vnitrobloku, odděleně záchod a koupelna. Byt je skoro kompletně zařízen, nechybí myčka, lednička, mikrovlnka, a také stůl s židlemi, manželská postel, pohovka a několik knihoven a komod.

V bytě byly nedávno vyměněny okna. Topení je centrální. Všechny účty jsou ale zahrnuty v ceně pronájmu.

Byt se nachází ve výborné lokalitě, hned za rohem je zastávka asi desítky tramvají, metro Vltavská (trasa C) 5 minut pěšky, centrum pěšky 20 minut, tramvají 5-10 minut. Park Letná začíná jen 5 minut pěšky, Stromovka 10 minut.

Je to byt, ve kterém pronajímatel osobně několik let bydlel, proto doufá, že najde nájemce, který si k bytu také vytvoří vztah.

Minimalní doba pronájmu je 1 rok.

Our apartment is located in walking distance to the city centre, but in a non-tourist area. Close to Letná park, National gallery of modern arts and the river, 25 minutes on foot or 7 by tram to the Old Town Square. Tram stop just around the corner with 10 different tram lines, metro in 5 minutes walking distance. Shops, cafés and authentic Czech pubs in the direct neighbourhood.

The flat consists of a spacious bedroom with double bed; even bigger living room; separate bathroom and toilet; small kitchen; and entrance hall. The flat is almost fully equipped and used to be our home before.

The flat is being rent for a minimum of 1 year period. All the expenses (electricity, heating, water...) are included in the rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205084
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.