Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyAnny Rybníčkové, Praha - Stodůlky

Anny Rybníčkové, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pěkný byt v novostavbě z roku 2007. 1+kk[42 m2] + 4 m2 terasa + 55 m2 zahrada + sklep, ul. Anny Rybníčkové, Praha 5. Osobní vlastnictví. Přízemí. Byt je kompletně zařízený - prostorná kuchyň (velká lednice, sklokeram. deska, el.trouba, jídelní stůl a židle). Na podlaze plovoucí podlaha, v kuchyni a koupelně dlažba. Koupelna má vanu, pračku AEG, topný žebřík, 3x skříňka. Dále v předsíni velká šatní skříň. V bytě dále druhá šatní skříň, pracovní stůl, vkusně sladěná obytná stěna, audio system, LCD TV 94cm, dvoulůžková postel 200x180. Na zahradě několik menších stromků včetně třech šlechtěných jabloní.

Byt se pronajímá plně zařízený tzn. včetně sušáku na prádlo, vysavač a další 3 židle. Parkování hned před domem na vyhrazeném parkovišti pro bytový dům, zajištěno závorou. Garážové stání zde není. Bezpečnostní dveře s přídavnou závorou včetně mechanického zabezpečení otevíratelných oken. Možno velmi rychle vyřídit připojení na internet a kabelovou TV od společnosti Centrio. Pouze nekuřáci. Jedno malé domací zvíře je možné. Metro Lužiny max. 10 minut chůzí.Doporučujeme. Byt k dispozici od 1.6.2014. Prohlídka po domluvě v termínu 26. - 28. května 2014 nebo i jiný termín opět po vzájemné domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205293
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.