Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyU tvrze, Praha - Malešice

U tvrze, Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Cena3 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 122 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji luxusní 2+kk s balkonem, komorou a garážovým stáním v Malešicích v uzavřeném areálu tří viladomů. Dispozičně skvěle řešený byt je nadstandardně vybaven - kuchyňská linka IKEA vč. spotřebičů (sklokeramická varná deska, el. trouba, myčka, lednička), v předsíni vestavěná zrcadlová skříň vč. věšákové stěny a botníku, v koupelně italské obklady, topný žebřík a koupelnový nábytek, v ložnici luxusní vestavěná skříň na míru, v komoře regálový systém na zakázku. V pokojích plovoucí podlaha, jinak dlažba. Na dřevěných eurooknech jsou vnitřní žaluzie. Koupelna a WC jsou propojeny, lze snadno oddělit. K dispozici je kabelová tv a internet. K bytu dále náleží garážové stání v domě a další parkovací stání v areálu. Je možné parkovat i více aut. Dům je zabezpečen elektronickým bezpečnostním systémem. K dispozici je výtah, společná kočárkárna a místnost pro úschovu kol. Součástí oploceného areálu je dětské hřiště.

Dům se nachází v klidném prostředí starých Malešic s volným výhledem do zeleně. V blízkosti je fotbalové a lakrosové hřiště a cyklostezka s napojením na bruslařskou stezku vedoucí do Vysočan.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208459
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.