Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 108 m² bez realitkyU lužického semináře, Praha - Malá Strana

U lužického semináře, Praha - Malá Strana
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce54 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní, kompletně zrekonstruovaný byt na Malé Straně, kousek od metra u Karlova mostu. Byt má novou kuchyňskou linku s novými spotřebiči včetně myčky a chladničky s mrazničkou, koupelna je s vanou, WC a bidetem a byt má další samostatné WC s umyvadlem. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je řešen vlastním kombinovaným plynovým kotlem.

Nová dlažba a plovoucí podlahy. Internet ADSL. V blízkosti domu je park Vojanovy sady. Byt je volný k nastěhování. BEZ zvířat. Parkování na ulici na parkovací kartu.

Dispozice bytu jsou: předsíň 11,5 m2, kuchyň 16,5 m2, koupelna 6 m2, technická místnost s plynovým kotlem ÚT a přípojem na pračku 2,5 m2, ložnice s výhledem do klidného atria 18 m2 ,WC 1,5 m2, obývací pokoj 26 m2, druhá ložnice 23 m2 se šatnou 3 m2.

We offer to rent to the first tenant beautiful spacious apartment after a full reconstruction. Exclusively from the owner without the commission from real estate agency. The apartment is located in 2nd floor of a historical newly reconstructed building. Without the elevator in close proximity of Charles’s Bridge, Kampa park, Prague Castle and subway A. From the hallway (11,5m2) you enter the kitchen (16, 5 m2) bathroom with bathtub, bidet, sink and WC (6m2). From the hallway you can access maintenance room with gas boiler and a connection for washing machine (2,5m2) and bedroom with a view into calm atrium (18 m2). Second WC is also available (1,5m2). The kitchen is connected with a living room (26 m2) through a dipterous sliding door. Second bedroom (23 m2) has a closet (3m2). The heating of the apartment and hot water distribution is arranged by a combined gas boiler. New kitchen unit is equipped by a 60 cm dishwasher, gas cook top, hot-air oven, kitchen extractor hood, electrical water heater and a combined fridge with a freezer. The appliances are new, brand Electrolux. New pavement and floating floors. The phone and internet connection is possible through the phone line. In close proximity you can find a Vojanovy sady park. Subway and tramlines are 3 minutes walk. The Prague sights are at hand. The apartment is free to move in. No animals. Parking is possible on the street with a Prague 1 parking card.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu208999
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha108
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.