Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyLidická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Lidická, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné21 800 KčUšetříte 1 700 Kč23 500 Kč

+ Poplatky za služby950 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce23 700 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 3+kk, 70 m, 100 m od křižovatky Anděl, Praha 5 Smíchov. Dům se nachází v atraktivně vybavené lokalitě v těsné blízkosti OC Nový Smíchov, na metru B Anděl (2 min.), na tramvajovém uzlu s výborným spojením do centra a všech směrů celé Prahy (i v noci) a rovněž blízko vjezdu do tunelového komplexu Blanka. V lokalitě je množství obchodů, restaurací, bary, multikina, divadla, kavárny, pizzerie, kompletní služby, několik fitness center, polikliniky, populární živé Vltavské náplavky s pravidelnými farmářskými trhy i častými společenskými, kulturními a gastro akcemi, kde posbíráte nejeden kulinářský zážitek. Farmářské trhy a další akce jsou i přímo na Andělu. Milovníci přírody ocení blízkost Kinského zahrady a Petřína, cyklistických stezek podél Vltavy, vedoucích až do údolí řeky Berounky nebo Prokopského údolí.

Útulný byt je ve 3. patře klidného pavlačového domu, bez výtahu (plánován v r. 2025). Pavlač je situovaná do vnitrobloku se vzrostlou zelení, je na ní velice příjemný pobyt. Byt sestává z předsíně vybavené botníkem, panelovým věšákem a zrcadlem, dále je zde velký obývací pokoj, v prostřední místnosti se nachází kuchyňská linka s digestoří, plynovým sporákem s elektrickou troubou a lednicí s mrazákem, možnost podstavení vlastní pračky pod linku. Další místností je ložnice, do které se vchází z předsíně. V koupelně je zrcadlová galerie, sprchový kout, otopný žebřík, WC a plynový kotel. V celém bytě jsou plovoucí podlahy, v koupelně a předsíni je dlažba. Vytápění bytu je zajištěno etážovým topením s plynovým kotlem, který rovněž ohřívá vodu. Možnost internetu O2 ADSL nebo optický kabel Vodafonu, možnost TV spol. antény.

Měsíční nájemné je 21800,- Kč, poplatek za služby je 950,- Kč za osobu/měsíc, jedná se o úhrady za vodné a stočné, odvoz domovního odpadu, úklid a osvětlení domu. Elektřina a plyn se převádí na nájemce, odhad je cca 2500 Kč za plyn a 1500 Kč za elektřinu/měsíc. K nájmu se při podpisu smlouvy hradí vratná kauce ve výši jednoho nájmu a služeb. Byt je striktně nekuřácký, bez zvířátek. V celém domě neprovozujeme AirBnB, je zde klid a pohoda :). Jedná se o nájem přímo od majitele, bez provize. Od vážných zájemců uvítám krátké představení své osoby, věk, zaměstnání, záměr s bydlením - od kdy a na jak asi dlouho bydlení plánujete, atd. Vaše otázky ráda zodpovím, upřednostňuji přímé jednání, uvítám proto e-mailovou adresu, případně telefon. Budu se těšit na osobní setkání při prohlídce bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu835233
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDZborovská
🚶 136 m (2 min)
PoštaPraha 5
🚶 488 m (6 min)
ObchodK K
🚶 29 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 82 m (1 min)
RestauraceHlubina
🚶 16 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 363 m (4 min)
ŠkolaZUŠ Štefánikova
🚶 516 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 321 m (4 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 307 m (4 min)
HřištěTime Out
🚶 764 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.