Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyNa baště sv. Tomáše, Praha - Holešovice

Na baště sv. Tomáše, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Jedná se o suterénní, ale dobře prosvětlený prostor v nádherné lokalitě naproti Bílkově vile. 7000Kč činí nájem, 500 Kč barákové služby (voda, odpadky). Prostor se vytápí přímotopem, spotřebu energie hradí nájemce zvlášť (prostor je třeba řádně vytápět, jelikož jde o suterénní prostor - s ohledem na tuto skutečnost je výše nájemného nastaveno vzheldem k dané lokalitě nízko - nájemnce musí počítat min. 2000Kč na vytápění přes zimu). K dispozici je sporák, trouba, pračka, lednička.

Small basement studio for rent. The main advantage is perfect location - next to Bílkova vila. Windows are on the ground level but the place is well-lit. 7000Kc is the rent, 500 house services (water, trash). The studio is heated by electric heaters (and must be heated well, because it is a basement - the tenant should count with min. 2000Kč for heat over the winter), electricity bill is directly on the tenant. Stove, fridge and washing machine are available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209182
Dispozice1+kk
Podlaží-1
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.