Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyStupkova, Praha - Holešovice

Určeno ke spolubydlení
Stupkova, Praha - HolešoviceMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu (nájemní smlouva minimálně na 1 rok s tříměsíční výpovědní lhůtou) velmi útulný byt 2+1 v 1. nadzemním podlaží cihlového domu s výhledem do klidného vnitrobloku nedaleko pražské Holešovické tržnice. Byt je po celkové rekonstrukci a je plně vybaven. V kuchyni je nová kuchyňská linka včetně nádobí,sklenic a příborů, myčka na nádobí,mikrovlnná trouba a chladnička s mrazákem. V bytě je také pračka, vysavač a úklidové nářadí. Koupelna je vybavena koupelnovým nábytkem a bojlerem na ohřev vody. Byt má dva neprůchozí pokoje se společnou koupelnou a kuchyní, tudíž je vhodný i na spolubydlení. Oba pokoje jsou plně vybaveny nábytkem včetně prostorných vestavěných skříní na míru a TV. V ceně nájemného je wifi připojení 500 Mbit a taktéž několik desítek TV programů. Pronájem nabízím jen vážnému a serioznímu zájemci. Tram Holešovická tržnice cca 3 min. chůze, metro Vltavská cca 10 min. chůze. Cena nájmu za měsíc je 21.000,- Kč včetně zálohy na vodu,wifi připojení a TV. Měsíční platba pronajímateli tedy 21.000,- Kč) - splatno vždy k 1. dni v měsíci. Energie (elektřina) si hradí nájemce sám dle aktuální spotřeby. Vratná kauce při nastěhování ve výši 15.000,- Kč. Možnost taktéž krátkodobého pronájmu dle dohody.Byt je volný k nastěhování ihned.

Offering a flat 2 + kitchen for long-term rent (minimum stay for 1 year) in Prague 7 - Holešovice (about 3 minutes walk from tram station Vltavska and about 10 minutes walk from metro station Vltavska). Apartment is fully equipped with furniture and electrical appliances (refrigerator, washing mashine, dishwasher, owen, cooker, microwave). Flat is very cosy and comfortable, it is suitable for roommate living as it has two separated bedrooms. Property is fully renovated. Rent for month is 21.000,- CZK including water deposit, 500 Mbit WIFI and TV programms + electricity according to consumption. 15.000,- CZK deposit is required.We also speak German and Spanish.Flat is available immediately. Short term rent also available for 30.000,- CZK per month all inclusive plus no extras.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210320
Dispozice2+1
Dostupné od16. 9. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDArgentinská
🚶 360 m (4 min)
PoštaPraha 74
🚶 397 m (5 min)
ObchodPENNY
🚶 163 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 583 m (7 min)
RestauraceKolkovna Argentinská
🚶 206 m (2 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 304 m (4 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 297 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 446 m (5 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 735 m (9 min)
Hřiště
🚶 256 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.