Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyRubeška, Praha - Vysočany

Rubeška, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabizime k dlouhodobemu pronajmu velmi pekny zrekonstruovany byt 2+kk s balkonem a O2 internetem. Cena 12500+2000 poplatky (uklid domu, voda, fond oprav), El energie si hradi najemce sam. (k dispozici internet od O2 - hradi najemce sam) Byt se nachazi v cihlovem dome s vytahem ve 2. patre a v pekne klidne casti s veskerou obcanskou vybavenosti. Metro Vysocanska a tramvaje jsou cca 5 minut chuze. Nastehovani je mozne od dubna 2015.

We offer to rent a very nice renovated apartment 2 + kk with balcony and O2 Internet. Price 12500 +2000 fees (cleaning the house, water, repair fund), El energy to the tenant himself. (available internet from O2 - the tenant himself) The apartment is located in a brick building with an elevator on the 2nd floor in a nice quiet area with all amenities. Vysocanska Metro and trams are about 5 minutes walk. The apartment is available from April 2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210644
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.