Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyGercenova, Praha - Hostivař

Určeno ke spolubydlení
Gercenova, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné6 400 Kč


Hledá se spolubydlící k majitelce bytu 29 let. Pokoj je světlý a zcela vybavený, stejně tak kuchyň. Byt i dům je po rekonstrukci, v bytě zaveden WIFI internet. Pokoj je samostatný a neprůchozí. Před domem Albert a zastávka BUS, tram 22 a 26 je 5 min chůze nebo 1 zastávka busem. Metro Háje a Skalka do 15 min busem. V blízkosti bazén, golf, tenis a lesopark. Uvedená cena zakrnuje všechny poplatky včetně služeb a internetu.

Owner of flat 29 years old is looking for a roommate. The room is bright and fully equipped, as well as a kitchen. Apartment and house is renovated, the apartment has introduced WIFI internet. The room is distinct and separate. Before the house is Albert shop and bus stop, tram 22 and 26 is a 5 min walk or by 1 bus stop. Haje Metro and Skalka are 15 minutes by bus. Near the pool, golf, tennis and forest park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211400
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.