Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 12 m² bez realitkySládkovičova, Praha - Krč

Určeno ke spolubydlení
Sládkovičova, Praha - KrčMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 15 m²
Měsíční nájemné6 499 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce8 999 Kč


Nízká kauce při nastěhování ( lze platit ve 2 splátkách). Byt s velkým společným obývacím pokojem a elektrickým krbem. Slunný balkón k dispozici! Bez provize, přímý majitel. Luxusní nabídka pěkného pokoje v bytě, který je po rekonstrukci . Byt je plně vybaven, má velký slunečný balkón, obývací pokoj s elektrickým krbem, barovým pultem, satelitní TV, mramorovou podlahou a vybavenou kuchyní ( sporák s troubou, kávovar, varná konev, lednice). Pokoj uzamykatelný, má skříň, postel, psací stůl, židli, lampu, a komodu . Luxusní mramorová koupelna s vanou,wc, pračkou a 2 umyvadly. Výhled částečně na Krčský les opodál. Byt je v panelovém zatepleném domě v 8.patře s výtahem. V bytě bydlí další 2 slušní pracující lidé. Byt je tichý, bez večírků. Lokalita klidná, sídliště v zeleni. Kousek od domu Krčský les pro běh, relax. Obchodní centrum Novodvorská Plaza autobusem 5 minut.Obchody- Jysk, Albert, Lidl v okolí. Fitness Action 500 metrů od domu. Mhd u domu-autobus 189, 215-5 minut na metro Kačerov.Jezdí i noční autobusy z centra. Jen dlouhodobě. Vše na smlouvu. Bez zvířat, nekuřáci. Kauce 1 nájem. Cizincům dám potvrzení o pobytu. Parkování možno před domem. Vhodné pro 1 osobu.Wifi v ceně. Cena 8999kč se službami a poplatky. Nízká kauce při nastěhování ( kauce se dá rozdělit do 2 splátek, tj. 4500Kč po 2 měsícících).

Low depozit ( 4500kč x 2 mounths). No commision, Im direct owner. I offer nice room in flat 3+1 with sunny BALCONY and shared big living room with electric fireplace in Prague 4. Near metro Kačerov.Krc forest for sport and relax in the area. Flat has shared living room with sunny terace, electric fireplace, table with chairs, bar table and LCD TV.Internet wifi in the price. Kitchen with cofee maker, fridge, cooker, microwave,.Nice mramor bathroom with tube and waschmaschine. Flat is 3+1 and is on the 8th floor, new lift, new windows. Locality shops- Albert, Lidl. Jysk. Fitness Action 500 meters from house.Room has new wardrobe, bed,chair,table,lamp, comode..In the flat living 2 serious workers, without parties.I prefer no smoker, no Pets. Only long term. Everything for contract. 1 mounth rent- caution.I give

confirmation for police to foreigners. Only for 1 person. Parking possible. Price 8999czk included services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423838
Dispozice3+1
Dostupné od29. 2. 2024
Podlaží8
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha12
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 15 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Krč
🚶 234 m (3 min)
PoštaPraha 411
🚶 627 m (8 min)
ObchodLidl
🚶 488 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 617 m (5 min)
RestauraceU draka
🚶 159 m (2 min)
LékárnaIKEM
🚘 1 465 m (4 min)
ŠkolaNový Porg
🚶 649 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Oáza
🚘 1 454 m (4 min)
SportovištěFit Máma
🚶 566 m (7 min)
Hřiště
🚶 239 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.