Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyJirečkova, Praha - Holešovice

Jirečkova, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Jsem majitel světlé, klidné a velmi útulný 3 + kk, 65 m2 byt se nachází v prvním patře cihlového domu bez výtahu, mezi Letnou a Stromovkou parků nedaleko Lentenské nám. v Praze 7. Existuje mnoho obchodů a restaurací v oblasti s Lentenské nám. tramvajové zastávky méně než minutu chůze. Byt byl kompletní rekonstrukci na velmi efektivní rozložení. Obývací pokoj je spojený s novým kuchyňským koutem, který obsahuje indukční varná top, elektrická trouba, plná výška lednice / mrazák, myčka nádobí a mikrovlnná trouba. Tam jsou dvě velké oddělené ložnice, samostatná koupelna, která má v plné velikosti vana a umyvadlo / skříňka jednotku a WC je v samostatné vedlejším pokoji. K dispozici je malá komora, která má připojení pro pračka a obsahuje také nový plynový kotel, který zajišťuje regulovat vytápění a teplou vodu. Měsíční nájemné je 14.000, - Kč, plus záloha 800, - Kč / osoba za služby a 3.000, - Kč pro plyn a elektřinu. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu, je nutné služby, plyn a elektřina. Telefon, internet a TV připojení nejsou zahrnuty. Mluvím česky, anglicky a částečně rusky, tak proč ne šetřete svůj čas hledání a kontaktujte mě.

I’m the owner of a bright, quiet and very cozy 3+kk, 65 m2 apartment located on the first floor of a charming building (without elevator) between Letná and Stromovka parks near Lentenské nám in Prague 7. There are many shops and restruants in the area with Lentenské nám tram station less than a minute walking distance.

The apartment has been completely redesigned and reconstructed into a very efficient layout. The living room is combined with a new kitchenette that contains an induction cooking top, electric oven, full height refrigerator/freezer, dishwasher and microwave oven. There are two large separate bedrooms, a separate bathroom which has a full size bathtub and sink/cabinet unit and the toilet is in a separate adjoining room. There is a small storage room which has connections for a clothes washer and also contains a new gas boiler which provides regulated heating and hot water.

Monthly rent is 14.000,- Kč, plus a deposit of 800,- Kč/person for services and 3.000,- Kč for gas and electricity. A security deposit of one month rent, services, gas and electricity is required. Telephone, internet and TV connections are not included. I speak English, Czech and some Russian, so why not save your time searching and contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213276
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.