Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkynáměstí Na Farkáně, Praha - Radlice

Rezervováno
náměstí Na Farkáně, Praha - RadliceVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu pěkný světlý samostatný pokoj v podkroví rodinného domu. Pokoj má vlastní koupelnu se záchodem a sprchovým koutem. V pokoji je malý kuchyňský koutek (elektický dvojvařič, varná konvice, nádobí, lednička). Wifi k dispozici. Všchny poplatky zahrnuty v ceně - za předpokladu pronájmu pro jednu osobu!

V klidné vilové čtvrti s velmi dobrou dostupností do centra (12 min. autobusem na st. metra Anděl, nebo 12 min. pěšky na st. metra Radlická). Možné pronajmout i krátkodobě - dle dohody.Volné ihned. Dle potřeby je možné dovybavit.

I rent a room in a family house. It has its own bathroom with toilet and shower bath. It has a small kitchenette (elektric stove, electric kettle, fridge).

Quiet part of Prague with very good transportation to the centre (10 min. with a bus to metro station Anděl or 10 min. walk to metro station Radlická).

Price includes all charges - meant for one person in the room. Free immediately. It is possible to rent it also for shorter period. Depending on demand changes of furniture are possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214175
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.