Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem bytu 2kk s garážovým stáním (v ceně pronájmu!) v atraktivní lokalitě Na Hřebenkách. Byt je v novostavbě, v perfektním stavu (doposud využíván pouze majitelem). Je nadstandardně vybaven (masivní teakové podlahy, italská dlažba, světla). Součástí jsou úložné prostory (vestavěné skříně), plně vybavená kuchyň (vestavěné spotřebiče, sklokeramická deska, trouba vč. mikrovlnné a horkovzdušné, myčka, lednice s mrazákem, jídelní stůl s židlemi), plně vybavená koupelna (vana, pračka,...). Výborná dostupnost do centra - tram, bus zastávka 3min chůze, metro Anděl 1 zastávka autobusem.

Apartment 2+kk with garage to rent. Apartment is located in an attractive location Na Hřebenkách (close to Petřín, Klamovka park,...). It is in a new building, in a perfect condition (it has been used only by owner so far). It is luxuriously equipped (massive teak floors, italian pavement, etc. Part of the apartment are built-in wardrobes, fully equiped kitchen with built-in oven (including microwave and hot air), ceramic hob, fidge with freezer, dishwasher, kitchen table with chairs,... and fully equiped bathroom (including washing machine). Excellent access to the city center - tram, bus stop 3min walking, metro Anděl 1 stop by bus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214210
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.