Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyStupkova, Praha - Holešovice

Stupkova, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 800 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Pěkný, čistý a světlý byt skládající se z ložnice, obývacího pokoje, odděleného kuchyňského koutu a koupelny. Byt je po rekonstrukci. Byt se nachází v pátém patře (s výtahem), 3 minuty chůze na tramvajovou zastávku s perfektním spojením na metro C – Vltavská. V bytě je kuchyňská linka s troubou, varnou deskou a ledničkou. V koupelně je WC, sprcha umyvadlo a pračka. Obývací pokoj a ložnice mají oddělené vchody, takže mohou být užívány jako dvě ložnice pro dvě osoby (spolubydlící). Tyto místnosti nejsou zařízeny žádným nábytkem.

Apartment for rent consisting of bedroom, living room, separated kitchen and bathroom. The apartment is fully renovated. The apartment is on the fifth floor (with elevator), 3 minute walk to tram station with connection to Vltavská - metro C line. There is the kitchen unit with oven, cooking stove and refrigerator. Bathroom is with toilet, shower, sink and there is a washer. Living room and bedroom have separated entrances, so they could be also used like two bedrooms for two people (room-mates). There is no furniture in these two rooms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215757
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.