Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Čajkovského, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč


Jedná se o zcela nově zrekonstruovaný byt + před rokem byl zcela rekonsruován celý dům (okna, parapety, vchodové bezpečnostní dveře, zateplení s novou omítkou, nový krov a střecha). Byt je velmi krásný, v předsíni je veliká vestavná skříň + skřín na bundy+ vestavná skřínka nad pračkou (k využití na prací prostředky apod.).

Jeden pokoj o velikosti 17,6 m2 plně vyklizen - je zde pouze hezký koberec a nová garnýž na záclony. Ložnice je zařízená, jsou zde luxusní prostorné vestavné skříně od výrobce nábytek Jelínek, postel 2x2 m, noční stolky na míru a vestaná rohová pracovna (vše na míru vyrobené, dřevo v odstínu višeň), je zde i velmi luxusní koberec, který je po celé podlahové ploše i pod vestavným nábytkem. Dále v bytě je luxusní wc s vestavnou praktickou velkou skříní a nádherná koupelna s vanou, která je tvarovaná dle lidského těla (dobrý sklon na záda, područky apod.). Na vaně je umístěna skleněná zástěna otevírací směrem od vany i k vaně. Je zde rohové umyvadlo s luxusní baterií (pod umyvadlem vestavná rohová skřínka). Obývák s velkým kuchyňským koutem jsou odděleny 120 cm vysokou příčkou do cca půlky místnosti. V obývacím pokoji je běžný koberec (tento prostor není zařízen nábytkem), kuchyň je vestavná na míru, prostorná rohová s barem a s dalším kusem kuchyně na boční straně, podlaha je z PVC. Jsou zde vestavné spotřebiče (plynová varná deska nad ní je digestoř, el.trouba, myčka, varná konvice a všude jsou vyvedeny 2 - 3 zásuvky - nenápadné pod horními skřínkami, možnost základního vybavení nádobím, pekáče, nerezové hrnce, pánve, příbory apod.). Z kuchyně vedou dveře do prostorné komory s novou dlažbou, která má 3,9 m2, je zde přivedena elektrika se zásuvkami a na míru udělané regály. Zde se také nachází lednice s mrazákem a samostatný mrazák s pěti suplíky. Je zde umístěn vysavač, mobilní klimatizace a podobné věci, které jsou vám také k využití - prostor pro odložení věcí či spotřebičů. Předsíň s krásnou dlažbou (vše laděné do barev celého bytu). Odtud jsou nové dveře, uzamykatelné s krásným nerezovým kováním do každé místnosti. Žádná z místností není průchozí. V domě je možnost využít zrekonstruovanou sušárnou, kočárkárnu a společný úložný prostor v podkroví. Ostatní nájemníci jsou velmi přátelští, žádné "hrozné" sousedy zde mít nebudete.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220751
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.