Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyKouřimská, Praha - Vinohrady

Kouřimská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné11 700 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu byt 2+1, 70 m², 2 neprůchozí pokoje, v klidné části Vinohrad. Byt i dům je po nedávné kompletní rekonstrukci - zateplená fasáda, nová velká okna, výtah, kamerový systém, dveře na čip, nové stoupačky i elektrorozvody.

V bytě jsou 2 neprůchozí místnosti, každá o velikosti cca 22 m², prostorná hala s kuchyní, oddělená koupelna s vanou a oddělená toaleta (viz. plánek bytu ve fotografiích). Byt je v klidné ulici, s perfetní dostupností do centra přímo na metru A a travajích, nákupní centrum Flora 5min pěšky.

V pokojích jsou zrenovované parkety a nová velká okna. Nábytek dle dohody, nyní v bytě: velkoprostorové vestavné skříně a nábytek dělaný na míru, v jednom pokoji dvojpostel, v druhém válenda, bezpečnostní vchodové dveře(viz foto). Kuchyně z dubového masivu s přírodní žulovou deskou a nerez spotřebičemi.

Hledáme pouze nekuřáky a nejlépe bez domácích mazlíčků.

Volny IHNED.

Měsíční nájemné bez poplatků 11.700,-

Poplatky za vodu, teplo, elektro, odpadky a provoz domu pro 2 osoby cca 3.700,-

Kauce 18 000,-

Kontakt: telefon 777 770 352 nebo email: kourimska16@gmail.com

Owner offering for rent a lovely 2 bedroom + 1 kitchen appartment in quiet area at Vinohrady. Both the flat and the house underwent recent complete renovation - insulation, new large windows, lift, CCTV, controlled entrance via electronic chips, new electricity and plumbing. The appartment consists of 2 separate rooms, accessible from the entrance hall, each with area approx 22 sqm, large entrance hall and kitchen, separate bathroom with bathtub, saparate toilet (please refer to the plan and photographs for details). The flat is located in a quiet one way street with ideal accessibility to the city center via Metro A or trams 5, 10, 11 or 16, the shopping center Flora is 5 mins walk. The rooms are equiped with renovated parquet oak wood floors and new large double glazed windows. The flat can be furnished upon the agreement, currently there are large built in wardrobes and other custom made cabinets, there a double bed in one room and a single bed in the other room, the appartment is secured by high-safety entrance door. The kitchen cabinets are made from solid oak wood, natural Italian granite benchtop and stainless steel appliances.

We are looking only for non-smokers ideally without pets.

Monthly rent 11 700 CZK + All Utilities for 2 people approx. 3.700 CZK = Total cost approx. 15.400 CZK for 2 people

Deposit 18 000 CZK

The flat is ready for moving in.

If interested please callthe owner Barbora on 777770352 or sent email to kourimska16@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221226
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.