Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyVeleslavínská, Praha - Veleslavín

Veleslavínská, Praha - VeleslavínSklep 5 m²
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Příjemný byt jen pár kroků od metra (perfektní spojení: Hradčanská 6 minut, Václavské náměstí 11 minut, bus na letiště 16 minut). V okolí veškerá občanská vybavenost + výborné sportovní a rekreační možnosti (sport centra, přírodní park, školy a školky vč. mezinárodních, nákupní středisko, polikliniky, lékař, lékárna, pošta apod.) Byt je ve 2. patře bez výtahu a má dvě velké průchozí místnosti 16m a 17m (ideální pro jednotlivce či pár, nevhodné pro spolubydlení). Okna z obou pokojů jsou orientována do klidného vnitrobloku se zelení. Dům je cihlový, po generální opravě, byt po rekonstrukci 2013. Úsporné etážové vytápění, zateplená fasáda, plastová okna. Rodinná atmosféra menšího domu – po dohodě možnost využívat i dvorek s venkovním posezením (grilování apod.)

Zákaz AirBnB, podnajímání či provozovny pro podnikání (přísné sankce). Uvedená výše nájemného již zohledňuje slevu za dlouhodobost (3 roky a více). Základní nájemné 16.500 Kč + měsíční předpis: 1 osoba 1500 Kč, 2 osoby 2000 Kč. Převod plynoměru a elektroměru na nájemce. Přímý majitel, neplatíte provizi. Prosím vážné zájemce, aby napsali pár slov o sobě (od kdy byt potřebujete, na jak dlouho, počet osob, zaměstnání, kouření, domácí mazlíčci atd.) Předem děkuji.

Please do NOT reply, unless you read and fully understood the detailed Czech description above. Long term tenants (2+ years); non-smokers w/o pets preferred. Please note there is no elevator in the building. No sharing, no AirBnB, no sub-rental or business! All communication and documents in Czech only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221495
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2023
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.