Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKohoutových, Praha - Jinonice

Kohoutových, Praha - JinoniceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


 Nabízíme k pronájmu atraktivní slunný byt 2+kk (56 m2) s velkou terasou (18 m2) v lokalitě U kříže v Jinonicích. Byt se nachází ve 3. patře novostavby, orientovaný na jih a východ, s výhledem do parku.a směrem k Prokopskému údolí. Je v klidné zóně bez automobilového provozu ( slepá ulice slouží pouze pro příjezd k domům) , ke stanici metra je to cca 5 minut chůze .Byt pronajímáme včetně garážového stání.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice,koupelny, samostatného wc,chodby a úložné komory. Je kompletně zařízený nábytkem (styl IKEA) a spotřebiči, vše je zánovní. Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou el. troubou,extra tichou myčkou (Electrolux), ledničkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a kvalitním nádobím. V obývacím pokoji je TV+setop box a digitální satelitní přijímač. Koupelna je vybavena pračkou Bosch. Více fotografií najdete na http://www.sweb.cz/app-jinonice.

Byt je pronajímán jako nekuřácký, domácí zvířata nejsou povolena.

Cena za pronájem kompletně zařízeného bytu včetně garážového stání je 15000 Kč + poplatky 3000 Kč měsíčně.

K nastěhování: 1/7/2009

 We offer attractive sunny apartment 2+kk (56 sq.m) with large terrace (18 sq.m) in a quiet locality U kříže in Jinonice. Flat is situated on the third floor of newly buildt house, oriented to south and east with view to green park and Prokop valley.Walking distance to metro station is 5 minutes. Garage parking in the house.

The apartment has living room with kitchen corner, bedroom, bathroom, wc,storage room and hall. It is completely furnished with new furniture (IKEA style) and quality appliances (electric oven, ceramic cooking panel, refrigerator with freezer, extra quiet dishwasher Electrolux. microwave oven, TV with digital setop box, satelite receiver, washing machine etc.)

Suitable for 1 or 2 persons, non smokers, no pets.

Free and ready for moving in.

Price for lease for flat and garage parking is 15000 CZK + 3000 payments for services and consumption of energies monthly.

More photos on http://www.sweb.cz/app-jinonice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22457
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.