Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyPřeučilova, Praha - Stodůlky

Přeučilova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu od 1.3. 2+kk (62m2) s prostornou lodžií, novostavba, nově a moderně zařízený s prostornou šatnou a garážovým stáním v podzemních garážích. Pětipatrový dům s výtahem, byt se nachází na 3. podlaží. MHD (metro, bus) cca 10 min od domu, spojení do centra cca 20 min. V blízkosti Dalejské a Prokopské údolí. JV orientace. Stodůlky – Dalejské výhledy. Vhodné I pro firemní klientelu. Byt nekuřácký, bez zvířat, tichý.

Aparment for longer rent as of March 1, 2+kk (62m2) with a spacious balcony. New 5 floor house with elevator. The apartment is fully and modern equipped, internet possible, 3 rd floor. Big changing room and garage box with automatic access door. The apartment is quite easily accessible by public transport MHD, Bus, Metro 10 min by walk, connection to city centre 20 min. Nearest large parks Dalejske and Prokopske valley. We are looking for non smokers with no animals. Two months caution required.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228006
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.