Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyV zálomu, Praha - Nusle

V zálomu, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu byt hned u parku Jezerka. Za domem stojí tram 18 a autobus 188, 5 minut chůze na stanici metra Pankrác, u metra je obchodní dům Arkády. Hned vedle jsou pobočky všech větších bank a České pojišťovny.

Byt sestává z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně - je ve velké předsíni, koupelny a WC. Topení a ohřev vody je zabezpečen kondenzačním kotlem = menší spotřeba plynu. Byt je plně vybaven. Připojení WIFI na internet.

I shall rent the appartement located by park Jezerka. Immediately at the house is the tram station no. 18 ( goes directly to old town ) and bus station no. 188. In 4 minutes You can acces the metro station Pankrac by walking. There are located shopping moll Arkady, bank offices of all bigger banks , Ceska pojistovna and Czech Post.

The appartement has living room, sleeping room, kitchen, bathroom and WC. The heating is provided by condensation boiler = smaller consumption of the gas ( than standard boilers ) with programmable controller for comfort operating..

The appartement is fully equiped also with WIFI connection to internet.

Behind the house is garden, where is possible to dry the staff from washing mashine on the sun or takeing the sunbathing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228444
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.