Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNad Kajetánkou, Praha - Břevnov

Nad Kajetánkou, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Jedná se o byt v osobním vlastnictví v cihlovém domě o rozloze 55 m v atraktivní lokalitě Prahy 6 - Břevnov.

Byt se nachází ve 3.patře, jedná se o 2+1 po rekonstrukci. Nová plastová okna, parkety, výmalba, nová elektroinstalace, nová koupelna, v kuchyni je dlažba. Byt je slunný s okny situovanými na jih a výhledem do zeleně.

Parkování možné před domem. V bytě zůstává kuchyňská linka, lednice, pračka, mikrovlná trouba, v případě zájmu možné i další vybavení. K bytu náleží sklep. Byt je velmi dobře řešený, pokoje jsou oddělené delší chodbou, takže nabízí soukromí i

pro více nájemníků (vhodné i pro studenty). Koupelna a wc zvlášť. Výborná dostupnost do centra města - 3 min. od domu bus směr Hradčanská nebo Dejvická, 5.min. na tramvaj č. 22 a 25. Pražský hrad v pěší dostupnosti. Vytápění ústřední plynové. Upřednostňuji dlouhodobý pronájem. Měsíční nájem 10.500 + 2.700 poplatky. Veškerá občanská

vybavenost v místě, školky, 2 základní školy, poliklinika, Kaufland, Billa. Byt je volný od března 2014.

Sunny 2+1 55m2 apartment for rent in Brevnov 8 minutes from Prague Castle and Petrin Park. Brevnov offers easy access to ČVUT or ČZU university, direct tram 22 to the center (cca 10 min) or one stop by bus to Dejvicka metro (green line). The local area is rich with fitness, restaurants, pubs, and shopping facilities.

The flat is located on the top floor with views to the south east which provides morning afternoon sun into the bedroom and living room; ideal for people that love to grow plants. The entire flat has been reconstructed November 2012(new electricity, hard wooden floors, remodeled bathroom, painting), and is ready for lease. It is situated to be a great apartment for a single occupant, couple and roommate scenario. Additional storage is available in the basement.

Rent is 10.500 czk per month + bills (2.700 czk). Required is one month deposit and 1 rent in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228887
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.