Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyKrátká, Praha - Strašnice

Krátká, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné9 200 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Nabízím vybavený byt s velkou terasou (17 m2). Byt je v docházkové vzdálenosti od metra Strašnická (linka A, 5 minut). Dobré spojení do centra i tramvajovými linkami. Kompletní občanská vybavenost - množství obchodů, restaurací a sportovišť.

Vybavení: kuchyňská linka (sklokeramická dvojplotýnka, lednice), pračka, dvojpostel, pracovní a jídelní stůl, vestavěná skříň, předsíň je též vybavena nábytkem. Koupelna a oddělené WC.

V bytě je dostupný rychlý internet (UPC). Bezproblémové parkování v blízkosti domu. Poplatky zahrnují veškeré výdaje spojené s energiemi (voda, plyn, elektřina) a domovními poplatky a jsou zúčtovatelné. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. 3/3 podlaží. Bez domácích zvířat.

Byt je dostupný od 1.2.2013.

Celková plocha bytu je 50 m2, z toho obytná místnost z kuchyňským koutem 25,2 m2, předsíň 3,4 m2, koupelna 3,3 m2, toaleta 1,2 m2 a terasa 16,6 m2.

(Vybavení bytu nezahrnuje gauč, elektroniku, kancelářské křeslo, stolek pod televizi, poličky na CD a knihy a nábytek na terase.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229269
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.