Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyHavlíčkova, Praha - Nové Město

Havlíčkova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Stylish apartment #2 with an area of 32 sq. m. is suitable for up to 2 persons. Apartment is furnished with high quality furniture and appliances. This apartment is one of ten luxurious apartments in Residence Ostrovni located at wonderful spot in Prague center right behind National Theatre and next to the lovely riverbank with Charles Bridge. Nearby it is also the Wenceslas square or Old Town Square.This quiet and spacious apartment is ideal for business trips same as romantic getaways. Modern equipment will make your stay unexpectedly pleasant. Apartment consists of living room with writing and dining table, two single beds with possibility to connect them together and big Full HD flat screen including satellite connection. Kitchen is ready to cook anything you would like. It contains dishes, cookware, dish washer, refrigerator, microwave, kettle, espresso coffee maker and oven with ceramic hob. Bathroom is equipped with a bath, washing machine and hair dryer, towels are matters of course. A lot of storage space offers built in wardrobe with safety box in hallway. Iron with ironing board is at your disposal in our apartment.

Stylový apartmán #2 o rozloze 32 m² je vhodný až pro 2 osoby. Apartmánje zařízen kvalitním nábytkem a spotřebiči. Tento apartmán je jedním z luxusních bytů v Rezidenci Ostrovní stojící na nádherném místě v centru Prahy, hned za Národním divadlem. V blízkosti rezidence se také nachází krásné nábřeží s Karlovým mostem nebo Václavské náměstí. Tento tichý a prostorný byt je ideální pro služební cesty i romantické pobyty. Moderní vybavení učiní váš pobyt nečekaně příjemným. Byt se skládá z prostorné obývací místnosti s psacím a jídelním stolem, dvěmi jednolůžkovými postelemi, které je možné spojit, a velkou Full HD televizí s plochou obrazovkou a satelitním příjmem. Kuchyň je plně vybavena nádobím a kvalitními spotřebiči jako je myčka, lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, espresso kávovar a trouba se sklokeramickou deskou. Koupelna je vybavena vanou, pračkou, vysoušečem vlasů a ručníky. Spoustu úložného prostoru nabízí vestavěná skříň s trezorem na chodbě. V apartmánu je také k dispozici žehlička a žehlicí prkno. Recepce je otevřena od pondělí do pátku, od 8 do 16 hodin, ale náš tým recepčních je pro Vás na příjmu (telefonu nebo e-mailu) i po otevírací době!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233422
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.