Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPodskalská, Praha - Nové Město

Rezervováno
Podskalská, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Terasa 0,1 m²
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby2 992 Kč
+ Poplatky za energie1 350 Kč
+ Vratná kauce54 000 Kč


To nejlepší z bydlení v centru Prahy, druhý takový byt budete hledat těžko. Bez provize realitní kanceláři. Genius loci, náplavka, sportovní, volnočasové a večerní vyžití, dostatek zeleně, skvělá dopravní dostupnost. Byt zařízený a po kompletní rekonstrukci, energeticky úsporný, se sklepem. Možnost trvalého bydliště a tím zařízení rezidentské parkovací karty pro celou Prahu 2. K nastěhování od března či dříve dle dohody se současnými nájemnicemi.

Nabízím k pronájmu byt 2+kk v centru Prahy pár kroků od náplavky, v krátké docházkové vzdálenosti na metro B a řadu tramvají. Výměra cca 50 m2 + sklep. Byt je ve zvýšeném přízemí, spodní hrana oken při pohledu zvenku přibližně ve výšce hlavy, horní hrana oken přibližně ve výšce 3,5m.

Při vstupu do bytu vstoupíte do předsíňky, z níž je vchod na samostatný záchod a do obývacího pokoje cca 23 m2 se dvěma okny, kuchyňskou linkou včetně myčky a dalších spotřebičů, jídelním stolem, pohovkou a televizním koutem. Z obývacího pokoje se vchází do velkorysé ložnice cca 21m s velkým oknem a dostatkem prostoru pro případnou práci z domova. Z ložnice vchod do koupelny.

Byt je po kompletní rekonstrukci a je kompletně vybaven nábytkem. Zdařilá rekonstrukce ve vyšším standardu včetně značkových zařizovací předmětů Villeroy & Boch apod., která zachovala původní genius loci (renovované dubové parkety, renovované kazetové dveře, vysoké stropy, nová okna atd.), Vám umocní zážitek z bydlení. Oproti přiloženým fotografiím jsou v bytě nová okna a závěsy.

Byt jako takový nemá terasu ani balkon, ale dům disponuje dosud nevyužitým pěkným dvorkem.

Snad nejlepší dostupnost sportovního a volnočasového vyžití v centru Prahy, pár kroků na náplavku, Císařskou louku, Vyšehrad, povltavskou inline/cyklo/běžeckou stezku, do volně přístupné botanické zahrady UK, parku Folimanka, Žlutých lázní apod.

Skvělá občanská vybavenost v okolí, včetně řady malých obchůdků, kaváren, vináren apod., večerka Tesco express kousek od domu, v docházkové vzdálenosti Lidl.

Možnost trvalého bydliště a tím zařízení rezidentské parkovací karty pro celou Prahu 2 za 1 200,- Kč ročně. Na centrum velmi slušné možnosti parkování. Vydání potvrzení o zajištění ubytování pro cizince je samozřejmostí.

Ohřev vody a vytápění plynovým kondenzačním kotlem.

Nájemné 27 000,- Kč. Elektřina a plyn v bytě budou dle dohody buďto přepsány na nájemníka nebo pronajímatelem přeúčtovány dle skutečné spotřeby (aktuální výše záloh 1 350,- Kč). Služby – pevná část 2 342,- Kč a variabilní část zálohově 650,- Kč při dvou osobách (pro jiný počet osob výši sdělím).

Nájemce neplatí žádnou provizi. Výše jistoty (kauce) k diskusi.

Sháním slušné nájemníky, ti mohou počítat s možností dlouhodobého nájmu. Požaduji a zároveň garantuji férové jednání. Neváhejte mne kontaktovat za účelem prohlídky. V případě jakýchkoliv dotazů ještě před prohlídkou jsem Vám rovněž rád k dispozici.

The best of living in the centre of Prague, you will hardly find another apartment like this. No commission to the real estate agency (i.e. you will save approximately 2 500,- CZK per month on annual rent). Genius loci, embankment, sports, leisure and evening activities, plenty of greenery, great transport accessibility. Apartment furnished and completely renovated, energy-efficient, with cellar. Possibility of permanent residence and thus the facility of a resident parking card for the whole of Prague 2. To move in immediately.

I offer for rent apartment 2 + kk in the center of Prague a few steps from the embankment, within a short walking distance to metro B and a number of trams. Area approx. 50 m2 + cellar. The apartment is on the raised ground floor, the lower edge of the windows when viewed from the outside at approximately head height, the upper edge of the windows at approximately 3.5m height.

On entering the apartment you enter into a hallway, from which there is an entrance to a separate toilet and a living room of approx. 23 m2 with two windows, a kitchen including a dishwasher and other appliances, a dining table, a sofa and a TV corner. The living room leads into a generous bedroom of approx 21m with a large window and plenty of space for any work from home. From the bedroom entrance to the bathroom.

The apartment has been completely renovated and is fully furnished. The successful renovation to a higher standard including Villeroy & Boch branded furnishings etc. which has preserved the original genius loci (renovated oak parquet floors, renovated coffered doors, high ceilings, new windows etc.) will enhance your living experience. Compared to the attached photos, the apartment has new windows and curtains.

The apartment as such has no terrace or balcony, but the house has a nice backyard that has not been used yet.

Perhaps the best accessibility to sports and leisure activities in the center of Prague, a few steps to the embankment, Císařská louka, Vyšehrad, inline/cyclo/running trail, parks etc.

Great civic amenities in the area, including many small shops, cafes, wine bars, etc., Tesco express convenience store a short walk from the house, Lidl within walking distance.

Possibility of permanent residence and thus the facility of a resident parking card for the whole of Prague 2 for 1 200,- CZK per year. For the center very decent parking options. Issuing a certificate of accommodation for foreigners is a matter of course.

Water heating and heating by gas condensing boiler.

Rent 25 000,- CZK. Electricity and gas in the apartment will be either transferred to the tenant or recharged by the landlord according to actual consumption (currently advances of 1 350,- CZK), according to agreement. Services - fixed part 2 342,- CZK and variable part in advances 650,- CZK for two persons.

Looking for decent tenants, they can count on the possibility of a long-term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu774471
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 0,1 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 141 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 204 m (4 min)
ObchodTesco Express
🚶 232 m (3 min)
BankaWüstenrot
🚶 482 m (6 min)
RestauraceCafe Terapie
🚶 53 m (1 min)
LékárnaLékárna Pod Vyšehradem
🚶 363 m (4 min)
ŠkolaOdborné učiliště Vyšehrad
🚶 325 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 326 m (4 min)
SportovištěSokol Vyšehrad
🚶 333 m (4 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 137 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.