Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyMasarykova, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Masarykova, Rudná - Hořelice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč


Pronajmu velmi pěkný mezonetový dvoupatrový byt v Rudné u Prahy.

Byt je v příjemném dvoupatrovém bytovém domě. Dům je vybaven výtahem, přístupem na čip a má kamerový systém. V přízemí domu jsou dva obchody s potravinami a drogerií. Obyvatelé domu mají možnost parkovat na oploceném soukromém pozemku s bezdrátovým ovládáním vjezdu. Dále je v domě rozveden internet přes LAN. A satelitní příjem.

Byt má 49 m2 a je částečně vybaven viz fotografie. Lednice s mrazničkou, pračka.

Bezproblémové dopravní spojení, 18 min autem do centra Prahy. Autobusová zastávka před domem, včetně noční linky z Prahy. 12 minut autobusem na metro. Zvíře není překážkou. K nastěhování ihned. Cena je včetně všech poplatků mimo spotřeby elektřiny (cca 1200 měs). Přímo od majitele bez provize. Preferuji dlouhodobější pronájem.

Rent a nice Duplex _ apartment in Rudna at Prague.

The apartment is in a charming two floor apartment building. There is an elevator, keyless access _ and the camera system. On the ground floor are two stores grocery and drugstore. Residents of the house can park in the fenced private land with wireless control entry. In the house is available  internet via LAN. And satellite programs are available.

The apartment has 49 m2 and is partly furnished see photos. Fridge-freezer, washing machine.

Seamless transport links, 18 minutes by car to the city center. Bus stop in front of the house, including night flights from Prague. 12 minutes by bus to the metro. The animal is not an obstacle. Available immediately. Price is final including all taxes. Directly from owner no commission. Prefer long term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233489
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.