Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 146 m² bez realitkyNa okraji, Praha - Veleslavín

Na okraji, Praha - VeleslavínMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné29 950 Kč

+ Poplatky za služby6 950 Kč
+ Vratná kauce123 Kč


Nabidka pronajmu bytu 4+1, balkon, garaz stani a sklep,

Na Okraji Petriny

Slunný byt 4+1 v areálu Hvězda o vel.141 m2 ve 3. patře s balkonem a jihozpadni orientaci s výhledem do zeleně nabízíme k dlouhodobému pronajmu od 20.12.2021. Byt je plně zařízený.

Za vstupní halou se nachází prostorný obývací pokoj s jídelním koutem ve vyklenku stylu zimni zahrady a kuchyní, jenž je plně vybavena TV set sedaci souprava atd a kuchyn vybavena vestavnými spotřebiči značky Bosch. Byt poskytuje naproste soukromí, je velice světlý a prostorný místnosti jsou nadstandartne proskleny mnoha okny , což zajišťuje nadstandartní přístup světla do interiéru.

Byt disponuje 3 ložnicemi. Z hlavni ložnice je přístup primo do jhlavni koupeleny jenz je vybavene 2 umyvadely , vanou vcetne WC. Další ložnice jsou například pro účely dětského pokoje, další loznice lze vyuzit jako navstevni loznice ci pracovny u této je umistena druha koupelna se sprchovym koutem, WC a automat. Prackou.

K bytu naleží samostatné garážové stání a prostor na uskladneni napr zimnich pneu k autu. Apod. Další vyhrazené parkoviště pouze pro rezidenty se nachází primo za domem rezident obdrzi parkovaci kartu.

V blízkém okolí domu najdete dětská hřiště, přičemž v blízkosti je velky park Šáreckém údolí s velké koupaliště Lokální obchody, restaurace, kavárny a služby lze nalézt v blízkém okolí domu, vcetne OC Petrina se supemarketem BIlla a další na Evropské ulici. Nejbližším velkým nákupním centrem je Shopping Park Zličín a Obchodní centrum Šestka. Velice blízko se nachází například anglická a japonská škola pro děti, ale i školky či gymnázia.

Doprava: stanice metra A Petřiny je situována cca 400 m od budovy, v blízkosti je i stanice tramvaje a autobusu, což umožňuje rychle a jednoduché spojeni do centra. Cesta na letiště trvá cca pouhých 8 minut.

Adresa: Na Okraji 331/45b, Praha 6 Petriny

Cena za služby obsahuje: veškeré sluzby k bytu a spol. prostor jako , vytapení bytu , osvětlení, úklid, odvoz dom. odpadu, uklid a osvetleni vetrani garáži a spol. prostor, udrzba sspol. skladovacich prostor, udrzba zahrady, atd. - celkem cca 6950 Kc/mes. Uhrada el.energie byte bude přeúčtována dle skutecne spotreby.(orientacne 1600kc). Vratna kauce ve vysi dvou mesicni najemu vc. sužeb a je zavisla na delce najmu a ost .podminek.

Byt je volny od 21.12.2021

info na tel: 608931931 email: ivoc@email.cz

For rent

Luxurious apartment 141m2 + two terraces + garage parking located at Prague 6 - Nová Liboc is available from January 2022.

A luxurious atypical 4+1 apartment located on the 3rd floor of a residential building with an elevator. Exceptionally sunny flat with 2 terases, an amazing view into a park with the historical villa called “Hvězda,“ a nearby forest, and a local church as you can see in the photo gallery.

The architecturally attractive building is located in a modern residential area in the middle of a pedestrian zone near the Šárka valley where you can find a natural lake which is perfect for swimming. The whole area is guarded by a 24/7 security service.

The Equipment of the Apartment:

There is a wooden floor is in all rooms as well as wooden windows, and balcony door. TV signal and telephone line can be found to the all rooms. At the base of the building is gas boiler for heating, however, temperature is adjustable.

There are sunny 2 terraces that can be entered from the living room and one of 3 bedrooms.

The kitchen is fully equipped with SIEMENT kitchen appliances - a freezer, a refrigerator, a dishwasher, a microwave, a kitchen extractor hood, a glass ceramic cooker, etc. All of the appliances are in stainless steel décor.

The large bathroom is equipped with a BOSCH Biosensonic washing machine, a bath tub, 2 sinks, a toilet, and a bidet. Ceramic wall tiles cover all walls all the way up to a ceiling.

The smaller bathroom is equipped with a shower and a sink while a toilet and another sink are placed in a separate room.

There is an extra storage / cloak room with shelfs that can be entered from the hall.

A heated garage parking is located directly in underground floor the of the building close to lifts – it is included in the rent. We can also offer you an extra garage parking place if needed.

The residential building is located in a quiet area right next to the Litovický pond. In the nearby surroundings there are playgrounds for children, various shops, a supermarket, restaurants, coffee houses, and other services. In a walking distance there is a natural swimming pool in the Šárka valley. The closest shopping malls are the following Shopping Park Zličín and Obchodní centrum Šestka. There is an English and a Japanese school in the neighborhood as well as kindergartens and high schools.

Evropská street is approximately 200 meters away from the building. Metro line A is 5 mins. away by foot. Tram and bus stops are only a couple of minutes away as well. It takes only 4 mins. by car or 10 mins. by a tram or a bus to Vítězné square including night trams and buses. The nearest bus station from where you can go directly to the airport is in a walking distance.

The rent of the fully furnished apartment includes the following: the heated garage parking place, and a 24/7 security service.

Services include hot and cold water, heating, electricity consumption in all of the commo areas such as stairways and entrances, cleaning of the whole building, garbage services, maintenance of a garden, lift service, etc. We provide you with the satellite and /or JSTV receiver with around 200-300 programs TV FREE OF CHARGE.

There is an extra alarm system installed in the apartment that can be linked to the 24/7 security service desk in the residential area.

The rent is paid monthly while the monthly electricity consumption will be billed separately according to your consumption. Please see the total price of the rent above.

Special offer for clients without a real estate agency: the price is negotiable according to other conditions such as duration of contract, deposit, length of a notice period, etc. Also, the equipment and furniture in the apartment can be a part of negotiations.

Costs of services 6950kc/month, plus elektricity in flat cca1600kč.

Address: Naardenská 665/1, Praha 6 - Liboc – 3rd floor with an elevator.

The apartment is available from 1.1.2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234243
Dispozice4+1
Dostupné od22. 12. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha146
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Parkování
Garáž
Balkón
Sklep
Výtah
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Okraji
🚶 38 m (0 min)
PoštaPraha 616
🚶 378 m (5 min)
ObchodMůj obchod
🚶 11 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 203 m (2 min)
RestauracePizzeria-Ristorante Casa Nostra
🚶 208 m (2 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 273 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Petřiny – sever
🚶 77 m (1 min)
Mateřská školaMateřské centrum Císařka a školka a jesle U Hrošíka
🚶 179 m (2 min)
Sportoviště
🚶 685 m (8 min)
Hřiště
🚶 87 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.