Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyHögerova, Praha - Hlubočepy

Högerova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu (dva roky a déle) hezký, moderní byt 3+kk/68m² s balkonem, garážovým stáním a sklepem (2,5m²). Byt se nachází ve čtvrtém patře pětipatrové cihlové novostavby v klidné části Prahy 5 – Barrandov, ulice Högerova.

Ve vstupní chodbě jsou dveře do 2 menších pokojů, koupelny, WC a obývacího pokoje. Součástí prostorného obývacího pokoje je nová kuchyňská linka vybavená ledničkou, myčkou, digestoří a indukční deskou. V obývacím pokoji je francouzské okno a vstup na balkon. Všechna okna mají žaluzie. V koupelně je umyvadlo, zrcadlová skřínka, vana a prostor na pračku. Ve vstupní chodbě je velká vestavěná skříň a botník.

Výborná dostupnost do centra (11 minut tramvají na Smíchovské nádraží), stanice MHD 2 minuty, v blízkosti je Prokopské a Dalejské údolí. V okolí je veškerá občanská vybavenost.

Preferuji nekuřáky (v celém domě je přísný zákaz kouření) bez zvířat. Vhodné i pro rodinu s jedním dítětem.

Byt bude k nastěhování na konci února 2015.

Cena : 12 500 + 4000 Kč

Kauce: 16 000 Kč

Realitky prosím nepsat, děkuji!!!

We offer for a long term rent modern apartment 3 + kk/68m ² with balcony, garage and cellar (2.5 m²). The apartment is located on the fourth floor of the five-story brick building in a quiet part of Prague 5 - Barrandov Högerova street.

The spacious living room has a new kitchen equipped with a fridge, dishwasher, induction hob and extractor hood. All windows have sunblinds. The bathroom has a sink, mirror cabinet, bath and space for washing machine. WC is separate.

Excellent access to downtown (11 minutes by tram to Smíchovské station), public transport stop is 2 minutes distant by walk, Prokopské valley is nearby. There are all the amenities in a close neighborhood.

Please non-smokers without animals only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu234734
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.