Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 122 m² bez realitky282, Koberovy - Koberovy, Liberecký kraj

282, Koberovy - Koberovy, Liberecký kraj
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Energeticky pasivní rodinný dům se sedlovou střechou v obci Koberovy v Českém ráji. Rodinný dům je dřevostavba s vnitřní izolací z minerální vlny, s vnějším dřevěným obložením sibiřským modřínem, výplně otvorů trojsklem. Obytná plocha 122 m2, zastavěná plocha 124 m2.

Přízemí: obytný prostor s KK (38,7 m2), pracovna (11,5 m2), WC se sprch. koutem, technická místnost, zádveří. Podkroví: ložnice (12,4 m2), velký dětský pokoj s možností přepažení (28,6 m2), prostorná koupelna s úložnými prostory (11,7 m2). Velká půda přístupná po stahovacích schodech.

Celý dům je velmi světlý s bohatým prosklením s výhledy do kraje a na zahradu.

Přípojky: elektřina, místní vodovod a kanalizace. Vytápění: teplovzdušně (vzduchotechnickou jednotkou), v koupelnách teplovodní žebříky, v obývacím pokoji krbová kamna. Ohřev TUV: solárním systémem (3-sezonní), teplovodní krbovou vložkou, nebo elektricky; automatická regulace upřednostňuje alternativní zdroje před elektřinou. Dům je automaticky větrán jednotkou s rekuperací tepla, která rovněž zajišťuje vytápění. Podle preferencí samozřejmě možno větrat i okny.

Na RD navazuje kryté stání pro osobní automobil. K domu patří zahrada o výměře 819 m2.

Dům v OV je v perfektním stavu, stavba dokončena a zkolaudována v r. 2007.

Výhody – lokalita příznivá pro vesnické bydlení i pravidelné cesty do zaměstnání, klid a bezprostřední blízkost přírody, komfortní bydlení v bezkonkurenčně zatepleném domě s minimálními provozní náklady, zázemí „žijící“ obce (školka, škola, OÚ, knihovna, TJ Sokol Koberovy, SDH, restaurace, obchod, kulturní dům).

A family house for sale, located in a village of Koberovy, in the north of the Czech Republic, http://mapy.cz/s/6idG

Description:

A family house in passive energy standard with very low costs for heating. It has gabled roof, wooden construction, mineral wool insulation, outside paneling made of Siberian larch and triple-glazed windows.

Living area of 122 m2, house is built on the area of 124 m2.

Downstairs: a living room + kitchen (38,7m), a study (11,5m), a toilet and a shower, a utility room, a large built-in wardrobe.

Upstairs: a bedroom (12,4m), a large children's room (28,6m) with two doors, that could be easily made into two rooms, a spacious bathroom with storage space (11,7m).

A large ceiling accessible by folding stairs. The house has many windows, lots of light and nice views in the countryside.

The house has electricity, water and sewage connections. Heating: hot-air (air-conditioning unit), hot-water ladders in bathrooms, a stove in the living room. Water is be heated by solar system or by the stove in winter, and by electricity.

Automatic regulation prefers alternative energy sources to electricity. The house has automatic ventilation with hot air recuperation, which is used for heating too. Standard ventilation with open windows is another option.

Next to the house is a covered parking place. There is a garden of 819 m2, with some fruit trees and bushes.

The house is in perfect condition, it was finished in 2007 and is in private property with a mortgage.

It is located in the Czech Paradise area, attractive for trips in sand rocks or cycling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236721
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha122
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.