Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkySaratovská, Praha - Strašnice

Saratovská, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu dlouhodobě byt + garáž v novostavbě (2005) ve 2. patře moderní cihlové budovy. Byt má dispozici 3+kk, plus úložná komora, plus komora s etážovým kotlem a prostorem k sušení prádla. Plně vybavená kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a myčkou, se skutečně odsávající digestoří, velká lednice s mrazícím boxem. V celém bytě světlé parkety. V koupelně dvoj-umyvadlo, sprchový box i vana s hydromasáží (RIHO, Hydro-spidro). Obývací pokoj s balkonem a s výhledem na jih do tiché zahrady se vzrostlými stromy. K bytu se pronajímá garáž v chráněné zóně za závorou a s možným druhým parkovacím místem pod oknem.Druhý balkon k ložnici. Součástí vybavení bytu je nábytek z IKEA, pračka Crosley, televizor, satelitní přijímač. Topení plynovým etážovým kotlem Wolf se zásobníkem teplé užitkové vody.

5min pěšky ke stanici metra Strašnická, 2min pěšky ke tramvaji v ulici Vinohradská-Černokostelecká.

Poplatky při obsazení 2 osobami. Volné.

Flat for rent + garage in newly-built (2005) house on 2.floor (3in total). Flat disposition is 3+kitchen corner, plus store room, plus store room with domestic boiler and space for drying clothes. Fully equipped kitchen with glass-ceramics cooker, washdisher, fume chamber, and big fridge with freezer. Parquet floor in all rooms. In the bathroom is double wash-basin, shower box and bath with hydro-massage (RIHO, Hydro-spiro). Living room with balcony situated on South into calm garden with trees. Flat has its own garage in the house, also one more parking place is available in private area just under the balcony. Second balcony is situated in one of two bedrooms situated on North. Flat is equipped with IKEA furniture in all rooms, Crosley washing machine, TV set and satellite. Central gas heating by Wolf boiler with storage of hot utility water.

5min walk to Strasnicka metro, tram and bus station, 2min walt to tram station in street Vinohradska-Cernokostelecka (Solidarita tram stop).

Rent price: 17,000CZK + 4,000 CZK fees( for 2 persons). Available from November 1st, 2013.

No animals, non-smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237260
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.