Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyMendelova, Praha - Háje

Mendelova, Praha - HájeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby4 950 Kč


Kompletně zrekonstruovaný byt (2013) v nově zatepleném a udržovaném panelovém domě na Jižním městě. V domě jsou nová okna a nový výtah, přátelské prostředí, společenství vlastníků byt. jednotek.

Velmi světlý a slunný byt s lodžií. Ideální západo-východní orientace. Nové zděné jádro včetně nových zařizovacích předmětů, obkladů a svítidel. Nová kuchyně IKEA včetně elektrické vestavné trouby, elektrické dotykově-ovládané sklokeramické zapuštěné desky a nerez dřezu. Napojení pro myčku připraveno. Kompletně zrekonstruovaná vstupní hala včetně velké šatní skříně a odkládací šatní stěny. Úložné prostory též v komoře vybavené policemi. Efektní a úsporné nové osvětlení haly, koupelny a WC zapuštěnými LED bodovými svítidly. Byt kompletně vybaven novými dveřními křídly včetně 3 ks dělených celoprosklených, zárubně pod novým nátěrem. V části bytu zcela nové podlahové krytiny včetně luxusního lina v prostoru kuchyně.

Výborná dopravní dostupnost - v dosahu metra C. Veškerá vybavenost v bezprostřední blízkosti bytu: obchody v obchodním parteru vedoucím ke stanici metra, školy a poliklinika.

Pouze dlouhodobý pronájem. Kontakty prosíme jen od vážných zájemců.

Cena 7.500,- + poplatky + úhrada za elektřinu

Poplatky: 4.950.- ( zahrnující vytápění,vodné a stočné,svoz kom. odpadu, poplatky do společných nákladů domu)

Úhrada za el. proud dle skutečné spotřeby z odečtů elektroměru.

It is a nice flat in a well-maintained insulated block near an underground station.

The flat is shortly after full reconstruction (February 2013). There is a new kitchen (a modern electric cooktop and oven and a new sink), a reconstructed bathroom and toilet, and a hallway with a big built-in wardrobe (+ another closet in the flat). A part of the flat also has a nice new flooring. All doors has been replaced by new ones.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu237290
Dispozice3+1
Podlaží10
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.