Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyTerronská, Praha - Bubeneč

Terronská, Praha - BubenečVybaveno
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PROSíME REALITKY NEVOLAT!

Prodám svetlý byt 3+1 o výměře 83 m2 s velkými špaletovými okny a balkonem. Byt je v osobním vlastnictví v 2. patře cihlového 4-podlažního domu v Praze 6, Bubenči, s vlastním zatrávněným pozemkem ve vnitrobloku, možno uživat ke grilování, hrám atd. Vynikající lokalita 5 minut k metru Dejvická, 10 minut Stromovka, 20 min. letiště.

Byt má vlastní etážové topení (plynový kotel Junkers), parkety a velká dřevěná špaletová okna a vysoké stropy. Dům je po rekonstrukci společných prostor a rozvodů. K bytu patří sklepní prostory. Měsíční platba do fondu oprav SVJ 2400 Kč.

V ceně bytu je i podíl na bytě (78m2), který je ve vlastnictví BD a podíl na půdě (220m2) ve společném vlastnictví.

NO REALTORS PLEASE!

We are selling a nice sunny apartment (83m2) in an exclusive location - Prague 6 - Bubenec. The apartment is privately owned, located on the second floor of a 4-story brick house. The house has a nice grass courtyard , great for grilling, playing etc. Great location, 5 minutes to the Dejvicka metro station, 10 minutes to Stromovka, 20 minutes away from the airport.

The apartment has apartment central heating, wooden floors, large wooden windows and high ceilings.The building underwent reconstruction of electricity, gas and communications distributions. The apartment has a cellar. The monthly payment to SVJ is 2400 KC.

Included in the price of the apartment is a share of a flat in the building (78m2), and loft (220m2) in common ownership.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu251920
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.