Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 133 m² bez realitkyNad Havlem, Praha - Krč

Rezervováno
Nad Havlem, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní slunečný prostorný byt v podkroví novostavby. Byt je situován v bytovém domě v klidné vilové lokalitě pražské Krče. Byt je klimatizovaný a má předokenní žaluzie. Kuchyň je vybavena myčkou, elektrickou troubou, sklo-keramickou deskou, vestavnou mikrovlnou troubou, digestoří a lednicí,pračka. V chodbě je vestavná skříň, v koupelnách je vytápěná podlaha. Propozice bytu jsou následující: předsíň 16,6m², pokoj 1. - 18,46m², pokoj 2. -18,46m², obytná kuchyň 58m², koupelna s vanou 6m², koupelna se sprchovým koutem 6m², WC 3m², terasa 6m². Byt má plynové vytápění,vlastní měřiče vody, plynu a elektřiny. K bytu je k dispozici garážové stání pro jedno vozidlo a jedno stání na pozemku. Dům se nachází v blízkosti lesoparku. K dispozici od poloviny března 2017.

We would like to offer you a spacious apartment in newly built house located in a calm neighbourhood of Prague´s Krč. The apartment is equipped with air conditioning, kitchen, dishwasher, electronic cooker, built-in microwave oven, fridge, built in wardrobe, in bathrooms are heated floors. Proposition of the apartment are: coridor 16,6m², room 1 - 18,46m², room 2 - 18,46m², kitchen + living room 58m², bathrooms (one with bath, one with shower) both - 6m². There is a garage for one car and one parking place for a renter of this apartment. Free to move in from half March 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu255985
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha133
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.